Je kdo kadarkoli vozil Hyundai Accent l.94-99

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
No bom videl, kako se bo Accent obnesel. Moral prevozt vsaj 10.000km. Sicer pa ne moreš, kar rečt za določen avto da je jajc un je pa zlata vreden. Vsak avto se kvari

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Mislim kar nekaj ej, tole prepucavanje med lastniki nemških avtomobilov in ostalo populacijo je že res bolano. Vedno eno in isto sranje beremo
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tako bi komot postavil ob bok vsakega golfa.

Čeprav je "samo" 10k€.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
No tud jaz imam sedaj leto pa pol accenta. Naredil sem cca 20.000 km, sedaj jih ima 215.000.
- zadaj pri blatnikih že kr dobr rjavi
- če ga tiščiš, popije nekaj olja, vendar ker ga večinoma ne, bom sedaj pomoje prišel do servisnega intervala brez dolivanja, ali pa bom mogoče kake pol litra dolil, servis naj bi se sicer delal na 7500km, ampak sam ga bom na 15.000, ali pa če bo slučajno na 12.000 olje za dolit, bom rajše kar menjal
- amortizerji so tud že malce slabi, ampak sem šel zato delat izpit za voditelja čolna
- 1.3 motor res kr uredu potegne, mislim da ma skoraj 90 konjičev
- menjal sem pa do sedaj: roko (bila močno narjaveta), 1x zadnji zavorni cilinder, pri šipki za olje merit je olje ven teklo, pa sem tud zamenjal, sedaj bom moral pa še karter (tud je prerjavel in že malce ven kaplja). Skratka stroškov skoraj nobenih (odvisno kolk bo sedaj karter).
- porabo imam od 5,9-6,5l/100km, zelo zmerna vožnja, kar je tud super
- peljal sem ga že v Sarajevo in Novi Sad, vse brez problemov, razen ene predrte gume in malce strahu, da bi ga kdo ukradel, ker sem nanj napopal že letno vinjeto
- skratka super avto za male pare

LpTuši

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Vsak ma svoj okus je rekla opica ko je drek žrla
smile-1.gif

[/QUOTE]

@sonick si ti mazohist potem? A nisi lih kaka 2tedna nazai joku da ti ga tvoj VW neki serje? Če se ne motim si joku okol enga bencina.....da mu ne paše?
smile-1.gif

No nekateri bolj premišljeno zbiramo avtomobilsko znamko pa teh problemov nimamo
evil.gif

Bi še razumu če bi biu edini z problemom pr VW...oz bom raj reku pr avtu iz VAG grupe da me nebo kdo napadu da škoda pa tuuuuuuud slučajno ni isto sranje kt pa VW al pa SEAT
smile-1.gif

Ampak mam sam kolega k ma superba 3/4 časa samo na servisu....ga že sploh nemore prodat ker ma knjigo napak tolk debelo da ga noben pametn nebo več kupu
smile-1.gif
Ampak ta kolega ma isti sindrom kot ti sonick....pa kot usi PONOSNI lastniki VAG grupe kateri non stop visijo po srevisih......švaba je pa švaba.....pa tud če ga mam 3/4 cajta na dvigalu na servisu!
Eni smo pa kao opice k drek žremo pa se u pou cenej avtih 3x dl vozmo kot ti!

I wonder who is monkey here???
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Tako bi komot postavil ob bok vsakega golfa.

Čeprav je "samo" 10k€.

No kam greš zdaj ti?
Kam si se zaj zagnal tak laično?
Nena pritiskaj.
Da to parkiraš polek mojega gtija, prvo kaj naredim, te s ferosanom polijem.
Daj kak bo te zgledlo, da s kina peljem top ulov leta v minici in skinijevimi štunfi,
pa polek mojega švaba stoji zadnji dosežek korejske avto industrije. Kaj ji te naj rečem?
Da bom prodal golfa pa si kupil 3 take korejce?
Čista desetka rabi nego, in tvoj korejec zraven mi nebo tega "đepejdajrzal" ker ti z stopalom vlomim v kurja prsa,
zatem koo ti pljuča skoz nos vun potegnem in začnem filat kašnate.

Boš ti meni kvaril šanse, svinjar skopuški!

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
omfg
bonk.gif

Saj nemorem verjet no.....nea se mi več da s takimi ubadat
stupid-1.gif

Bolše opica v gti-ju kot pa kravataš v korejcu
smile-1.gif

Ti kr mej svoje veselje in ponos naprej pa se vozi pač v čem se boš.....

@mx: Sem videl da maš benflo serije 1.......zadnič sem to šel probat vozit.....pohvalno
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
No pa sm že mislu da se usaj z kakim poznavalcem v vožnji avtov kregam........takim k je najmanj urednik oddaje Fifth gear
evil.gif

@malcolmX žalostno da ti je avto podaljšek k u r c a
stupid-1.gif

pozdrav.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
Oooujaaaa na živc znam pa stopt...se zavedam te slabe lastnosti....no ja učas se tud z veseljem spustim iz vajeti
hysterical-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Te vabim na besedni dvoboj potem še dvoboj z avti potem pa še kak dvoboj, ki si ga lahko zmislima po potrebi.....da bo troboj.....
Pa vidima keri je jači
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
Ei stari ne da se mi ga vn iz hlač vlečt....sorry! Za dirkat z avti sm pa tud prestar......pa še jermen mam nakonc!
uf-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.