Danes sem se po naključju spomnila ene prigode izpred parih let...smo bili na faxu (taka smer ko so pretežno ženske sošolke) in je bila ena, ki je bila takrat neka miss za ne vem kaj (recimo, da ji je bilo ime špela) imela je eno sošolko oz. frendico (recimo ji Mojca), ki je spominjala na njenega cucka zaradi tega, ker ji je bila nonstop pri riti in na uslugo. Pa je minil prvi mesec, pa smo se že malo spoznale med sabo in smo se odločile, da pač gremo nekam na drink. Ker smo še ostale hotele povabiti zraven, je ena rekla: "Bilo bi fajn, če bi šle vse skupaj (ker jih je že nekaj odšlo domov) na pijačo, da malo poklepetamo in se spoznamo". Jaz sem stala ravno poleg Špele.
Pa se Mojca približa Špeli in ji reče: "A si slišala, kaj, a bove šle poleg?"!
Špela pa osorno odvrne: "Daj daj so pregrde in prešvoh, da bi se JAZ družila z njimi! Sem medijska osebnost in se moram gibati v krogu takih ljudi, od katerih mam korist in, ki ne škodijo mojemu ugledu."
Jaz pa kot iz topa: "Draga Špela noben dohtar še ni ugotovil, da je grdota nalezlijva!"
Meni grejo tak na organ (ki ga nimam
) take samovšečne in prepotentne osebe. Ko mislijo, da smo vsi drugi manj oz. masten flek na cesti, ki ga one edino lahko pohodijo.
A mate vi tudi kakšno podobno izkušnjo oz. kakšno je vaše mnenje o takšnih moških/ženskah.
Pa se Mojca približa Špeli in ji reče: "A si slišala, kaj, a bove šle poleg?"!
Špela pa osorno odvrne: "Daj daj so pregrde in prešvoh, da bi se JAZ družila z njimi! Sem medijska osebnost in se moram gibati v krogu takih ljudi, od katerih mam korist in, ki ne škodijo mojemu ugledu."
Jaz pa kot iz topa: "Draga Špela noben dohtar še ni ugotovil, da je grdota nalezlijva!"
Meni grejo tak na organ (ki ga nimam
A mate vi tudi kakšno podobno izkušnjo oz. kakšno je vaše mnenje o takšnih moških/ženskah.