Jaz se derem coj ko prašič!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Včeraj sn neke vun šel pa to... S starimi kolegi smo se ga naložli po fucbalu, letim se stuširat, pa nazaj še hitro na
tri pere, pa smo presekali na wiski, no sej vete dalje...

Pridem domu nabasan ko stari srbski fičo ko gre z nemčije... Zaj neko srečo sn mel, da je bil tretji petek al kaj so
že mele, ko moja z kolegicami nabijala briđ al kaj špilajo sej me niti ne zanima, pa so se medice pa hruškovače
nalizale tak da ob 5ih vjutro so nama bli promili tu-tu... Te pridem not, jo gledam bledo si je neko mrmelado mazala,
pa sma v eno rekla da gre ata zaj na mamo, pa je kak je. Jaz jo tak že v osnovi trezn tak po riti vžgem, da jo prestavi čez dnevno
tak da ko sn ji danes vjutro "bekhend" speko je zatulila ko stara lokomotiva. Te pa da se barungla spodaj postavi je treba malo
ustnega opomina. No tu preidem pol na dejanski topik. Nekaj šlatam pa to, spodaj čutim da sn na polovički, ji potisnem glavo
dol, začne špilat na trobento; nič posebnega, klasično pihanje + masiranje zvoncev.... Pubeci, jaz sn se drl ko "habuh". Jaz sn
take krike spuščal, da me čuje neki ded ko na giljotini dela, se mu zasmilim. Tak me je vmes pogledla; "Kaj se delaš norca
al kaj ti je?" V tistem momentu bi oblubo celo kolekcijo diorja, armanija, vse kaj mam...

zaj pa jaz vas vprašam;

Sej res da sn bil potrebn ko stari prašič, samo a je možno da ko smo naajhani da vseskup ma še 3x večji občutek?
Sej sn gono že vsaj 20x pijan, samo včeraj sn bil res orng, pa mi je tak špilalo v glavi ko je bla na godbi,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Stari če je ura niti ena. Pa nemoreš ob ih dvanajstih nabasan naše štajerščine šimfat.

Pa sej po papirih (samo po papirih, ker drugače te tak ne priznamo, to tak veš) si te še štajerc, ko maš glih CE
tablico, samo vseeno, malo prehitro je da bi pil. Isti si ko moja stara, ko grema po kosilu na kafe pa si borovničko coj naroči.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Samo maš dober slog pisanja, ni kej stari!
zmaga.gif

Sem se parkrat fino nasmejal.
aplauz.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Ja, sej drži da če je ravno prava doza da špila (dogaja) še boljš, kolko pa vsak ve zase, za nekoga bo dva-tri pira, za nekoga dva kozarca rdečega, za nekoga pa lahko tudi več....zase seveda ne povem
evil.gif

Lp&hik!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, bi si sposodil tole temo, da vas vprašam za nasvet pri neki situaciji ...

Kaj nardit v primeru, da si s punco v efektu, ampak te po popitih pirih tišči scat za popizdit??
wink-1.gif

Kako se izmotat, da pičko ne mine vse skupaj oz. se ji ne zagabi?
wink-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Malcom, bi si sposodil tole temo, da vas vprašam za nasvet pri neki situaciji ...

Kaj nardit v primeru, da si s punco v efektu, ampak te po popitih pirih tišči scat za popizdit??
wink-1.gif

Kako se izmotat, da pičko ne mine vse skupaj oz. se ji ne zagabi?
wink-1.gif

Poveš ji, da bi golden shower spusto...
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.658
113
Ja mX vsi vemo da je crazycobra tvoj alterego
wink-1.gif