Sem bil pred časom v enem night clubu z eno fino mrhico ... Pridem tam drug večer in jo vidim, kako se vesi že po drugemu. Eh, si mislim, bmk, itak jaz osebno ne bi imel nič z njo ... Pa pride naslednji vikend in se zgodba ponovi (2 novi žrtvi). In tako sem jo malo spremljal čez vikende in videl, da ona to kar dosti menjava. Pa mi nemiren duh ni dal spati in sem stopil do nje ter jo malček povprašal kako in kaj ... Ženska mi odvrne: Jah kaj, [censored] sem ... Na začetku sem si mislil, eh, cipa pijana, ti boš ja, ti, Pogovarjava se dalje in vidim, da ji tudi drugi to govorijo, sama pa se ob tem samo smeji in pritrjuje. Na koncu pogovora sem bil že tako zmeden, da sem jo mislil vprašat, kolko sem ji dolžan za zadnjič ...
V glavnem naletel sem že na ženske, ki se dejansko imajo za cipe (obračajo vse po spisku) in to še javno razglašajo.
Zdej pa vi men, frajerji, prosim povejte, kaj imajo take babnce v glavi?? Sej nekaj časa se je tudi en kolega hvalil, da je moška cipa, a ko je št. deklet začelo padati, je utihnil. Nekatere ženske pa kar non-stop.
Kaj menite??
V glavnem naletel sem že na ženske, ki se dejansko imajo za cipe (obračajo vse po spisku) in to še javno razglašajo.
Zdej pa vi men, frajerji, prosim povejte, kaj imajo take babnce v glavi?? Sej nekaj časa se je tudi en kolega hvalil, da je moška cipa, a ko je št. deklet začelo padati, je utihnil. Nekatere ženske pa kar non-stop.
Kaj menite??