Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Placas nekoga ki cel dan ne dela, in s tem povzroca se splosno skodo drzavi ma to je res mozno samo v Sloveniji,
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Tudi nerazumevanje stavke je v Sloveniji zelo visoko razvito. Ne vem, na kateri točki ste delovno razmerje zamenjali s sužnjelastništvom, ampak morda bi vseeno ponovno preverili neke osnovne pojme, na katerih sloni vaše dojemanje sveta.
Delovno razmerje si jaz razlagam tako: jaz delam, recimo pri tebi, ti me pa plačaš... če jaz ne delam, potem me ti ne plačaš... če mi delo (ali pogoji dela, plačilo,...) ni všeč, grem in si poiščem drugo delo. V kolikor tega nisem sposoben storiti, bom pač moral potrpetii, konec koncev mi ti daješ kruh.Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Tudi nerazumevanje stavke je v Sloveniji zelo visoko razvito. Ne vem, na kateri točki ste delovno razmerje zamenjali s sužnjelastništvom, ampak morda bi vseeno ponovno preverili neke osnovne pojme, na katerih sloni vaše dojemanje sveta.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ksz
malo čudno bi bilo, če bi recimo učitelji okoli šole korakali s transparenti, al pa policajo pred svojo policijsko postajo protestirali s transparenti