Citat:
Uporabnik shift pravi:
sej se ne smešiš se ti ker živiš v utopiji da imajoevropejci boljšo lego na cesti.v resnivci pa in ene in druge ovna FWD od forda v vsakem razredu
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sej se ne smešiš se ti ker živiš v utopiji da imajoevropejci boljšo lego na cesti.v resnivci pa in ene in druge ovna FWD od forda v vsakem razredu
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Golfa nihce v njegovem razredu, niti Focus
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Golfa nihce v njegovem razredu, niti Focus
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sicer pa ja...golf 5tka pride blizu, ker so pač speljali enega od mojstrov pri Fordu.
Jih je pa drugače užgalo po prstih, ker niso znali narest za normalen denar.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sicer pa ja...golf 5tka pride blizu, ker so pač speljali enega od mojstrov pri Fordu.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si ti ze sploh kdaj videl podvozje od Golf V in Golf VI?
In potem mi tu govoris o poltogi premi Honde.
To so casi Golf2
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
jest ne vem kje ste vi zaposleni ampak ocitno samo fizikalci, kmetje ali pa vbogajme za tekocim trakom?!
ampak na koncu profitiramo samo koncni kupci.
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Nam ni treba gledat podvozja od golfa, ker ne bi videli čisto nič zanimivega, kaj šele superiornega. Prav nasprotno pa si Audijevi inženirji morajo zelo dobro ogledat podvozje na baby-Lexusu.