Janševiki navalite!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ob naročnini na Reporter dobite knjigo vzornika velikega vodje:

12698439_885770074874669_7076961146666758394_o.jpg

Kamelči, telex, 2xheil hitler, sgh, stieber itn. sigurno iščejo način, kako na novo sklenit naročnino.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

če naslovnico podrgneš s kovancem, dobiš podobo Ivana

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če kdo je moral Snecer pri dobiti brezplačen izvod
evil.gif

PS- kolikokrat ti je med drgnjenjem prišlo, ko si pričakoval podobo božanstva
stupid-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Predgovor: Dr. Jože Pirjevec , avtor uspešnic Tito in tovariši in Fojbe

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če kdo je moral Snecer pri dobiti brezplačen izvod
evil.gif

PS- kolikokrat ti je med drgnjenjem prišlo, ko si pričakoval podobo božanstva
stupid-1.gif

a mu častimo letno naročnino na Reporter da bo kolikor toliko na tekočem situacijo,pa še brezplačn izvod knjige bo dobu?
sprasujem se.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mislim da osmica v govoru ne loči med velik in visok. razen tega je najbolje da se njegove izpade zafkava, ker kaj drugega ob takih izpadih pač ne morem.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mislim da osmica v govoru ne loči med velik in visok. razen tega je najbolje da se njegove izpade zafkava, ker kaj drugega ob takih izpadih pač ne morem.
Po SSKJ:
vêlik -íka -o prid., véčji (é ȋ; sam. iz prislova ȋ) 1. ki dosega visoko stopnjo
visòk -ôka -o prid., víšji (ȍ ó) 1. ki ima v navpični smeri navzgor razmeroma veliko razsežnost,

PS- očitno še en dokaz, da sta komunistek in misliti dva pojma. Da pa svoje svinjarije podtikajo drugim je pa itak že pregovorno
stupid-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:

a mu častimo letno naročnino na Reporter da bo kolikor toliko na tekočem situacijo,pa še brezplačn izvod knjige bo dobu?
sprasujem se.gif
Po mojem je že sam sklenil tam 5...6 naročnin. Praskanje lika božanstva mu pač daje ne slutene ekstaze.

PS- bi pa nam za še eno naročnino nedvomno bil zelo hvaležen
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Včeraj si me imel za komunista, danes sem fašist.

Kaj je naslednja stopnja-veliki vodja ali Janez Janša?
hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Po SSKJ:
vêlik -íka -o prid., véčji (é ȋ; sam. iz prislova ȋ) 1. ki dosega visoko stopnjo
visòk -ôka -o prid., víšji (ȍ ó) 1. ki ima v navpični smeri navzgor razmeroma veliko razsežnost,

PS- očitno še en dokaz, da sta komunistek in misliti dva pojma. Da pa svoje svinjarije podtikajo drugim je pa itak že pregovorno
stupid-1.gif
ja hvala ti za to razsvetljenje. sedaj od tega razsvetljenja žarim skoraj kot sijalka z volframovo nitko... mi prosim zrihtaš ša kakšno razsvetljenje. prosim prosim prosim.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja hvala ti za to razsvetljenje. sedaj od tega razsvetljenja žarim skoraj kot sijalka z volframovo nitko... mi prosim zrihtaš ša kakšno razsvetljenje. prosim prosim prosim.

Če že želiš
evil.gif

SSKJ

sijálka -e [tudi u̯k] ž (ȃ) elektr. žarnica, ki daje svetlobo zaradi električnega toka v plinu, kovinski pari ali njuni zmesi
žárnica -e ž (ȃ) zaprta steklena priprava, ki oddaja svetlobo, če je v njej električni tok:

PS- odloči se ali žariš kot žarnica ali svetiš kot sijalka
hysterical-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

hysterical-1.gif
Pa saj velja komunist>=nacist>= fašist <> enako zločinski. Torej je vseeno, katero poimenovanje se uporabi za v biti enake ljudi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

hysterical-1.gif

Fašisti...nacisti...komunisti...vsi ste isti...isti...isti
pozdrav.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ob naročnini na Reporter dobite knjigo vzornika velikega vodje:

Kamelči, telex, 2xheil hitler, sgh, stieber itn. sigurno iščejo način, kako na novo sklenit naročnino.
evil.gif

Niti nisem pričakoval da boš dojel namen te knjige.......ker te tudi ne zanima obdobje 1920-1945....in vzroki "izmov" ki so nastajali takrat....

Stalina od Issaca imaš doma?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Če že želiš
evil.gif

SSKJ

sijálka -e [tudi u̯k] ž (ȃ) elektr. žarnica, ki daje svetlobo zaradi električnega toka v plinu, kovinski pari ali njuni zmesi
žárnica -e ž (ȃ) zaprta steklena priprava, ki oddaja svetlobo, če je v njej električni tok:

hysterical-1.gif
ja kako naj se odločim če pa ne morem mislit, saj si sam rekel da komunisti in misli sta dva različna pojma. brez misli pa ni odločitve o taki težki temi.

Najednik

Pripravnik
1. maj 2013
118
0
16
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Če že želiš
evil.gif

SSKJ

hysterical-1.gif
Žarnica žari, sijalka sije in svetilka sveti
cheer.gif

Podobne teme