Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Pa kaj se vsi tolk usajate? A je v Ljubljani kaj drgač kot je v drugih mestih? A imamo česa preveč ali premalo? Kaj vas tolk po pički tepe, kar drugih po Evropi ne? Mejduš da ne štekam...
A ste delničarji Ljubljane? Ste v nadzornem svetu mesta Ljubljane? Vas moti Zokijevo premoženje? A je bil kdaj pravnomočno obsojen? A je zmagal volitve al jih je kupil? Je treba vsak mesec prispevke plačevat direktno na račun mesta za mostove in lučke za novo leto?
Fak ej šit no....parkomati so se uvedli...hvala kurcu, sej smo do zdej maltene povsod đabe parkiral. Pridte na Dunaj pogledat, do kam vse se morjo listki za parkiranje pisat....
Pa pizdamaterna da vam nikol ni čist nič prav...Jurček gor Damjanček dol...pa kaj ste jima vi? Bratranci pa sestrične? Če bi bla mulca normalna, bi tut fotr drgač stvari reševal, tko ga pa bolj kot ne boli kuräc kaj počneta. Mu pa vseeno zagotovo ni...
Vi mislite, da je Zoki vsemogočen in da bo čisto vse rešil eins-zwei-drei? Dejstvo je, da če nimaš zvez in če ne znaš jebat mater, namesto da skos samo rit ližeš, pol tut bistveno manj dosežeš. Kar poglejte kaj so vsi župani pred Zokijem naredili...
In za moje pojme je đek. Sploh njegova paradiranja po mestu med vikendom...
p.s. zaradi mene si on pa vsi njegovi lahko vsak mesec stodvestopešnajstfukmiljard v dupe terajo. Dokler se stvari v Lj. dogajajo, bo kar uredu.
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Maš mal oprane možgane z tem đekom
Ko berem tele komentarje se mi dozdeva, da jih ima kar nekaj sprane možgane.Mal poglej druga mesta kako centri mest lepo živijo.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A ste ga vidli zdaj pri porocilih... je sel med protestnike v parku Zvezda.
Pa kaj modelu ni jasno.., no saj so ga dobro zjebali, jih je slisal "Lopov, lopov..."
Folk ima vsega dost, on pa med njih sili, pa se zdaj ko mu jo je sin zakuhal. Bumbar prve klase.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo je kriv za izumrtje malih trgovinic, butikov, delavnic?
Citat:
Pa kaj se vsi tolk usajate? A je v Mariboru kaj drgač kot je v drugih mestih? A imamo česa preveč ali premalo? Kaj vas tolk po pički tepe, kar drugih po Evropi ne? Mejduš da ne štekam...
A ste delničarji Maribora? Ste v nadzornem svetu mesta Maribora? Vas moti Kanglerjevopremoženje? A je bil kdaj pravnomočno obsojen? A je zmagal volitve al jih je kupil? Je treba vsak mesec prispevke plačevat direktno na račun mesta za mostove in lučke za novo leto?
Fak ej šit no....parkomati so se uvedli...hvala kurcu, sej smo do zdej maltene povsod đabe parkiral. Pridte na Dunaj pogledat, do kam vse se morjo listki za parkiranje pisat....
Pa pizdamaterna da vam nikol ni čist nič prav...vedeževalkagor sorodnicadol...pa kaj ste jima vi? Bratranci pa sestrične? Če bi bla mulca normalna, bi tut fotr drgač stvari reševal, tko ga pa bolj kot ne boli kuräc kaj počneta. Mu pa vseeno zagotovo ni...
Vi mislite, da je Kanglervsemogočen in da bo čisto vse rešil eins-zwei-drei? Dejstvo je, da če nimaš zvez in če ne znaš jebat mater, namesto da skos samo rit ližeš, pol tut bistveno manj dosežeš. Kar poglejte kaj so vsi župani pred Kanglerjemnaredili...
p.s. zaradi mene si on pa vsi njegovi lahko vsak mesec stodvestopešnajstfukmiljard v dupe terajo. Dokler se stvari v Mb. dogajajo, bo kar uredu.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Pa kaj se vsi tolk usajate? A je v Mariboru kaj drgač kot je v drugih mestih? A imamo česa preveč ali premalo? Kaj vas tolk po pički tepe, kar drugih po Evropi ne? Mejduš da ne štekam...
A ste delničarji Maribora? Ste v nadzornem svetu mesta Maribora? Vas moti Kanglerjevopremoženje? A je bil kdaj pravnomočno obsojen? A je zmagal volitve al jih je kupil? Je treba vsak mesec prispevke plačevat direktno na račun mesta za mostove in lučke za novo leto?
Pa pizdamaterna da vam nikol ni čist nič prav...vedeževalkagor sorodnicadol...pa kaj ste jima vi? Bratranci pa sestrične? Če bi bla mulca normalna, bi tut fotr drgač stvari reševal, tko ga pa bolj kot ne boli kuräc kaj počneta. Mu pa vseeno zagotovo ni...
Vi mislite, da je Kanglervsemogočen in da bo čisto vse rešil eins-zwei-drei? Dejstvo je, da če nimaš zvez in če ne znaš jebat mater, namesto da skos samo rit ližeš, pol tut bistveno manj dosežeš. Kar poglejte kaj so vsi župani pred Kanglerjemnaredili...
p.s. zaradi mene si on pa vsi njegovi lahko vsak mesec stodvestopešnajstfukmiljard v dupe terajo. Dokler se stvari v Mb. dogajajo, bo kar uredu.
Tole se kar naenkrat ne bere več tako dobro
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Bom uporabil podobne besede kot nek drug uporabnik:
Jankovič je car! Prišel na proteste! Njega ni strah, ker ve, da je veliko naredil za Ljubljančane in Ljubljančanke.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
BTW: Kangler je glede malverzacij za Jankoviæa vajenec