Citat:
Uporabnik aviator pravi:
http://www.delo.si/novice/kronika/zaradi-preiskave-jankovicevih-grozili-direktorici-dursa_2.html
Citat:
Ljubljana - Direktorica Davčne uprave Mojca Centa Debeljak je v pisemskem sporočilu prejela izmišljeno osmrtnico njenega sina, če ne neha preiskovati Zorana Jankoviæa. Direktorica naj bi po pisanju spletnega portala MMC zaradi šoka omedlela, zato so jo prepeljali na urgenco . Prijavo so medtem potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana, kjer po pisanju portala že izvajajo preiskavo.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Če pingvin pravi, naj policija najde storilca, naj kar z besedo na dan. Dobro ve kdo je bil.
Mislim da ga imamo.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zdaj pravijo, da fotomontaže, o kateri je zjutraj prvi poročal "Majerjev poročevalec", v pismu sploh ni bilo. Samo rokopis .
Nisi razumel. Jurčk zna tudi na računalnik napisat.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Zdaj pa sam pogledat kako zoki ali pa jurck pise pa bo... Ceprou to bi prej, majr napisu
Citat:
Zdaj pa sam pogledat kako zoki ali pa jurck pise pa bo... u
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zdaj pa sam pogledat kako zoki ali pa jurck pise pa bo... Ceprou to bi prej, majr napisu
Rad bi videl tistega 35 letnika, ki ga je fotr naučil uporabljat računalnik.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Misliš da zna? Fotr ga že ni naučil, hehe
Citat: