Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In kaj je s tem narobe? Parkirišče je od MOL, otrej MOL kasira. Kdor tega noče, naj si parking kupi.
In 100€ na leto je poceni že za sistem, ko smeš parkirat, ampak nimaš samo svojega prakinga. Če ga hočeš imeti samo zase, je bolj realna cena okoli 100€ na mesec (ali pa vsaj 50) ....
Pa sej dobiš v najem že garažni box za 50-60€ v Lj. ne glih Koseze pa Župančičevo ampak gruge lokacije pa
Dobiš, kjer itak ni problemov s parikranjem. Kjer pa so, pa kar sanjaj za 50 evrov ...
Sicer pa ne gre za samo ceno ampak za to, da mora bit ljudem jasno, da zastonj pač kmalu nič ne bo in da za 100 na mesec pač ne moreš pričakovat samo svojega parkinga ...
Na dejansko število avtomobilov pri stanovanju. Ne mi reči, da je ena dovolilnica na stanovanje dovolj, pa če ima 15 ali pa 150 kvadratov.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Na koliko pa bi ti omejil, da folk ne bi za 100€ vzel doviliulnice in je naprej rental za 500 ne leto?
Super biznis. Na avto.net kupim za 1000€ 10 avtov, ki imajo še veljaven tehnični,Citat:
Na dejansko število avtomobilov pri stanovanju. Ne mi reči, da je ena dovolilnica na stanovanje dovolj, pa če ima 15 ali pa 150 kvadratov.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Na dejansko število avtomobilov pri stanovanju. Ne mi reči, da je ena dovolilnica na stanovanje dovolj, pa če ima 15 ali pa 150 kvadratov.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Na koliko pa bi ti omejil, da folk ne bi za 100€ vzel doviliulnice in je naprej rental za 500 ne leto?
Mislim pa, da se tole ne bo skuhalo tako vroče kot je bilo sprva mišljeno, sicer bo Zoki primoran spokat kufre, ker tega pa njegovi volilci ne bodo tolerirali.
Torej kupim najcenejšo možno kračo (za 10€, tudi če ni vozna), jo registriram, grem po dovolilnico in jo naslednji dan odjavim. Potem to dovolilnico rentam za 500€. Če me vse skupaj stane 100€ (pa me ne) sem 300€ profitiral za 2 dni dela ... SPlača se ...Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jaki problem. Pa naredim personalizirano tablico, za 30€več,Citat:
Uporabnik keber pravi:
Seveda ta biznis avtomatsko propade, če v dovolilnico rabiš vpisati registracijo avtomobila.
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Čaki čaki mal...leta 1970 ko so moji straši kupovali stanovanje, ni bilo niti možnosti kupiti parkinga. Poglej vse soseske v Šiški, Bežigrad zgrajene okoli leta 1970 koliko jih ima lastniške parkinke. Zelo zelo malo In takih blokov/sosesk je v Lj še veliko. Stanovanja, kjer je nakup parkinga obvezen je šele v zadnjem času. In tudi ko sem sam kupoval stonovanje, ni bilo skoraj nikjer parkinga za dokupit. Je pa res, da pri nas zaenkrat še ni panike z parkingom.
Citat:
Uporabnik asko pravi:
To z temi parkirišči ne more iti tako lahko skozi. Če ti plačaš parkirnino te mora čakati parkirno mesto. Tukaj boš pa nekaj plačal, parkirnega mesta pa kljub temu ne boš imel zagotovoljenega.
Glede nakupa parkirišča - če bi ga lahko kupil, bi ga TAKOJ in to dva če bi bilo treba. No ko tako pametuješ, pa mi pokaži bloke v Šiški, kjer imajo svoja LASTNIŠKA parkirišča. Mogoče kak nov vila blok, ostalo pa ...Drugo so pa novodgradnje zgrajene v zadnjih desetih letih, ko je nakup parkinga obvezen in prav je tako. Pa tako je kar po precejšnjem delu Lj. Ni vse v praksi tako enostavno, kot bi bilo rado prikazano na papirju.
Citat:
Uporabnik asko pravi:
To z temi parkirišči ne more iti tako lahko skozi. Če ti plačaš parkirnino te mora čakati parkirno mesto. Tukaj boš pa nekaj plačal, parkirnega mesta pa kljub temu ne boš imel zagotovoljenega.