Janičarski refleks

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Damir Črnčec: Janičarski refleks

Citat:
Čas je povedal svoje. Medijsko prirejeno in lažnivo poročanje pod krinko humanosti in varovanja človekovih pravic se je razblinilo, žal tudi zaradi terorističnih napadov v Parizu ter množičnih nasilnih dejanj, posilstev in napadov po Nemčiji, na Švedskem, Finskem itd. Feministke in skrajni levičarji so utihnili, uničevalci zahodne kulture pa so se poglobili v razmislek, kako nadalje uničevati našo civilizacijo. Naprej so nas želeli arabizirati, islamizirati in šeriatizirati z uvozom 50.000 nezakonitih migrantov, potem so to število povečali na 200.000, hkrati nas želijo še utišati. Pod krinko ustavljanja sovražnega govora postajajo določene manjšine vedno bolj radikalne in verbalno nasilne. Sedaj je cilj uničenje ustavne pravice, svobode govora. Natikanje »nagobčnikov« kot zadnja obramba totalitarne miselnosti, ki se je naselila v radikalnih manjšinah, katerih cilj je uničevanje spolov, uničevanje slovenstva. Upor v Kidričevem je simbol boja proti nasilnemu spreminjanju Slovenije, ki bo, če bo treba, zajel celotno Slovenijo. Tistim, ki bodo poskušali natikati nagobčnik, pa mora biti jasno, da ni dovolj močne verige, ki bi ta nagobčnik ohranila na svojem mestu.

Sem mislil dat v parlament.......pa se bojim da je tam preveč modrecev in bi šlo na škodo potrebne debate (ker bi zamrla)....

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Hecno, kako "spolni napad", torej nekdo je babnico prijel za joško/rit brez njenega privoljenja, na Reporterju kar naenkrat postane posilstvo.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Na nekem novičarskem portalu sem med komentarji našel zanimivo idejo - vsak prispevek, ki uporablja besedi "ksenofobija" in "fašizem" v povezavi z zaskrbljenostjo nad islamizacijo, je treba nemudoma prijaviti spletnemu očesu in ostalim uradom za sovražni govor. Dosledno prijavljanje takšnega zmerjanja bi povzročilo ddos efekt teh debilnih uradov.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Hecno, kako "spolni napad", torej nekdo je babnico prijel za joško/rit brez njenega privoljenja, na Reporterju kar naenkrat postane posilstvo.
Hecno, ker si nesposobni migranti niso uspeli ustvariti okolja, da bi lahko šli do konca. Kolikor sem bral, je šlo za otipavanje in tu in tam kak zarit prst v vagino. To še ni posilstvo ali pa tudi je?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Je napad na spono nedotakljivost. Enako kot napad na novinarko v Koelnu med pustnim rajanjem, kjer pa se je pojavila besedna igra "samo malo preveč je popil in se je pozabaval" - seveda napadlci so bili kleni protestantski Nemci.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.934
6.012
113
Imaš ženo, punco in +10 let staro hčerko ?
Malo treniraj domišljijo, če bi migranti na njih prakticirali kar si napisal.
Za multi-kulti obogatitev družbe boš vendarle malo potrpel, ane
bonk.gif
?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Enako netoleranten bom do vseh... Torej do imigrantov, migrantov, æefurjev, šiptarjev roumunov, romov in klenih slovencev s pedigrejm če se bodo šli zgoraj omenjene rabote.
Večina vas pa najraje spregleda da delajo probleme vsi, ne samo prvoomenjeni. Tolerantnost tule gori pa narašča od prvega k zadnjemu omenjenemu, kar je seveda zgrešeno. Ampak tak je populizem.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Jaz sem hotel dati malo misliti tistemu, ki pravi, da se v Kölnu niso zgodila posilstva in da medij pretirava v svojih navedbah.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Enako netoleranten bom do vseh... Torej do imigrantov, migrantov, æefurjev, šiptarjev roumunov, romov in klenih slovencev s pedigrejm če se bodo šli zgoraj omenjene rabote.
Večina vas pa najraje spregleda da delajo probleme vsi, ne samo prvoomenjeni. Tolerantnost tule gori pa narašča od prvega k zadnjemu omenjenemu, kar je seveda zgrešeno. Ampak tak je populizem.

Narobe, razčisti, kdo je začel (ilegalci in multikultikreteni) in kdo se brani.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Torej ker je migrant prvi delal pidarije je to obsojanja vredno in za na križ pribit, Jože ki se ga napije in dela pizdarije za njim pa je vse v redu, samo sam se šalio?

Ej, imate zgrešene pojme... Pa v zgodovino poglej, pa ne samo 70 let nazaj...

Da ne oš mislil da branim prvega... Ampak tudi drugega ne... Posebej ker se ima oni drugi za civiliziranega.

Nazadnje urejeno:

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Na kateri gasilski veselici se je nekaj sto jožetov in janezov napil, se drli jezus je velik in posiljeval kelnarce in obiskovalke vsepovprek? Pravzaprav je posilstev v sloveniji precej malo,.. hmm
sprasujem se.gif
Pa kje janezki v šoli tepejo ženske, ker so manjvredne? Ti preveč pivo piješ z Matejem.

Aja, to je konstrukt.

Daj gmad spravite si domov preklete opice in potem napišite kako je fino. Dokler pa iz kavča in službenega fotelja pišete neumnosti, brez kakršnihkoli izkušenj pa odjebite. Vrhunec dneva vam je drkati radarski tempomat v novem avtomobilu. Nekateri imamo za sabo že nekaj let in vemo kaj je to muslimanski svet.

A za manifest muslimanske bratovščine iz devetdesetih let si slišal? Aja ne, takrat si se ti in matej s figuricami he manov onegavljala. Erikson je pa izbeglica iz tistih časov. Madona dajte spregledat.

Zdaj pa pozabi na moje pisanje kjer sem te zbadal in pogooglaj za manifestom, če imaš toliko jajc in mi pritrdiš kar je res. Ali se boš spet spuščal na osebni nivo?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Torej ker je migrant prvi delal pidarije je to obsojanja vredno in za na križ pribit, Jože ki se ga napije in dela pizdarije za njim pa je vse v redu, samo sam se šalio?

Ej, imate zgrešene pojme... Pa v zgodovino poglej, pa ne samo 70 let nazaj...

Da ne oš mislil da branim prvega... Ampak tudi drugega ne... Posebej ker se ima oni drugi za civiliziranega.

Problem je, da Jože živi med nami že 20,30,40...let pa se ga enkrat napije in naredi spolni delikt. Husein pa živi med nami 1, 2,3...leta pa že dela spolne delikte. Vsak se lahko vpraša, kaj bo čez 20,30,40...let, ko se bo napil tudi Husein, če že danes trezen dela kar dela
stupid-1.gif

PS- zgodovina 70+ let kar malo pomaga npr. 10 letnemu posiljenemu dečku ali stotinam ponižanih žensk danes in sedaj.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A vidiš, že opravičuješ lokalca. Tako kot tepiharji v svojem carstvu.
Pravilno pa je, da NIHČE nima pravice delat pizdarij nekaznovano. Ne iskat opravičil in izgovorov.
Sem vseskozi mnenja, da bi morali selektivno obravnavat vsakega pribežnika posebej... Po drugi strani je pa tudi res, da ko imaš enkrat maso prebežnikov na vratih je prepozno.
Lahko pa se vprašamo kdo je kriv da jih imamo na vratih.
Zase lahko trdim (pa zate tudi) da boš zapustil domače ognjišče bodisi zaradi ekonomije ali reševanja golega življenja. KEr se bi ti dvignilo gotovo ne. Potem pa razmisli zakaj si to moral storiti.
Domnevam pa, da ne boš nekje v tujini delal pidarij,..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.083
113
v lokalni ostariji
na žalost je "zahodni" "napredni" svet zanetil vojne zrušil "diktatorje"... in sedaj se žanje kar se je sejalo... množice se selijo. med njimi je dosti res revežev nekaj pa problematičnih. nekaj se jih bo "integriralo" oziroma asimiliralo... nekaj jih bo hotelo da se asimiliramo mi...

zdaj kaj naredit? jaz bi v grčiji ali turčiji naredil veliko naselje... in naj tam počakajo na konec vojne v človeku vre3dnih razmerah

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a misliš da tam se pa lokalci strinjajo s takimi naselji? Pa v naselju je treba narest vrtec, šole, zdravstvene domove, policijo, ipd... pravo mesto v malem...

Ve se, da taka naselja potem kar nekako ostanejo. In tud folk dvomim, da bo šel kar takoj nazaj, ko bo konec vojne... Kam bojo šli? v ruševine? Medtem, ko v teh naseljih živijo približno normalno.

Zelo zajeban.a situacija. Noben nima rešitve, to je jasno... Še najmanj pa razni alterjevski borci.

men je najbl neumno, da se mora Evropa ukvarjat z drekom od Zahodne kuhinje. Jest bi jih 3/4 poslal v USA in UK.

aha, pa tisti ki bojo hoteli da se mi asimiliramo, se jim takoj pokaže vrata.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a misliš da tam se pa lokalci strinjajo s takimi naselji? Pa v naselju je treba narest vrtec, šole, zdravstvene domove, policijo, ipd... pravo mesto v malem...

Ve se, da taka naselja potem kar nekako ostanejo. In tud folk dvomim, da bo šel kar takoj nazaj, ko bo konec vojne... Kam bojo šli? v ruševine? Medtem, ko v teh naseljih živijo približno normalno.

Zelo zajeban.a situacija. Noben nima rešitve, to je jasno... Še najmanj pa razni alterjevski borci.

men je najbl neumno, da se mora Evropa ukvarjat z drekom od Zahodne kuhinje. Jest bi jih 3/4 poslal v USA in UK.

aha, pa tisti ki bojo hoteli da se mi asimiliramo, se jim takoj pokaže vrata.
A je to napisal senjur? neverjetno, pa tak borec za migrante.
shocked-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
....... Dokler pa iz kavča in službenega fotelja pišete neumnosti, brez kakršnihkoli izkušenj pa odjebite. Vrhunec dneva vam je drkati radarski tempomat v novem avtomobilu. ....

ta dva stavka veljata v 95%
zmaga.gif