jamranje gostincev

Francoz

Pripravnik
Mogoče lahko v kafičih, ki jim ne laufa, nekje v kotu (za zaveso), ponudijo kajenje tiča. Brez pepelnika in pepela.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
alternativa zakonu bi lahko bila uveljavitev kvalitetnih prezračevalnih prostorov! potem bi bil ves problem rešen! Vendar je za državo ceneje da sprejme zakon in tko nima ona nobenih stroškov...

Kvalitetni prezračevalniki, to je vse kar rabimo/te - kadilci!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.806
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:Kvalitetni prezračevalniki, to je vse kar rabimo/te - kadilci!

Se povsem strinjam. Poznam nekaj lokalov, ki imajo tako prezračevanje in od tam nikoli nismo odhajali zakajeni
aplauz.gif

Tud jaz strinjam. Tudi meni je šlo na živce v kakem totalno zakajenem lokalu...

Če bi poleg tega še dejansko upoštevali zakon in ločili prostro za kadilce in nekadilce, ta zakon sploh ne bi bil potreben (no pa saj tudi zdaj ni
grin1.gif
)

Steve

Guru
13. avg 2007
9.967
1.850
113
na obzorju pa so že nove težave za gostince: davčna bo uvedla neke elektronske blagajne, sem nekje na hitro zasledil in več ne bo mogoče utajat davkov. kaj pa naj zdaj rečemo? bogi gostinci, ne bodo mogli več utajat davkov? zlati cajti gostilničarjev bodo res zgleda da minili, ampak so tudi sami dosti k temu pripomogli:
1. utajali so davke
2. niso spoštovali prejšnjega zakona o ločitvi prostorov in so sami sebi v skledo pljuvali
3. navili cene do amena po uvedbi evra

ko jih hebe, bodo zdaj nekaj tu jokali
10.gif

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik NobodyImportant pravi:
hej!
Tuki ena kelnarca
smile-1.gif
tukej kjer jaz delam lahko rečem da se niso cene spremenile niti za cent. Kavo mamo po 0.60 centov,Kapučino po 0.80 centov, pivo je pa od 1.40-1.60€ pa še vseeno ni skor nobenga dela.

Kje točno? Pridemo, čas mamo, cene so super ugodne, pa še dolgčas ti nebo.
grims-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
naj cene spustijo pa bo spet vec prometa...

A zdaj so pa cene krive za padec prometa? In s protikadilskim zakonom vse skupaj nima nič opraviti. Japajade...
hysterical-1.gif

Zanimivo logiko zagovarjaš, res.
A tudi jaz se lahko naredim tumpastega. Poglej!

Prej smo kadilci hodili v lokale na kavo in čik, na pir in čik, na par rund in škatlo čikov.
Nekadilci pa ste se lokalom ogibali, ker smo vas mi s cigaretnim dimom pregnali.

Nas je cca. 30%, vas 70% !
Tu nekaj ne štima...
Gostinci bi vendar morali imeti, tako na oko, vsaj 50% porast prometa. Slika pa je ravno obratna.

Zato sprašujem vse nekadilce in zagovornike novega zakona:

Kje ste? Zakaj niso lokali polni?
Kje ste, prej zatirani in usmrajeni, danes pa dišeči znanilci zdrave prihodnosti?
V lokalih vas namreč ni kaj dosti videti...
confused-1.gif

So razlog cene? Ste brez denarja?

Če je tako, potem vam je v bistvu vseeno, ali se v lokalih kadi ali ne.
Saj, kot je videti, itak ne hodite tja.

Ponuja se vam nova priložnost, da še enkrat pokažete vso svojo neizmerno skrb za sočloveka
crazy1.gif
.
Tokrat lahko namesto pasivnih kadilcev vzamete v bran uboge gostince.

Začnite agitirati za ukinitev prepovedi kajenja v lokalih, mi pa obljubljamo, da jih bomo znova napolnili.
nahrung002.gif

Ne glede na cene, mi imamo dnar...
cheer.gif

Ave!

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
men je pa odlicno, da je ta zakon sprejet. bom vec hodu v lokale (prej sm se jih ravno zarad cikov izogibal)
cheer.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Dobro prezracevanje je resitev(v bistvu da prezracevanje kje sploh prizgejo),to sem pisal ze na suxu,ampak ker vsaka kmecka logika stereotipno spona rek "bolj bo vroce bolj bodo pili"bodo morali biti drugacni zakoni kot jih imamo sedaj.
Meni osebno cist vredu,res da zapase pa je treba vstat,ampak vsaj smrdis ne ko nek klosar.

Pir se da pa marsikje dobiti v lokalu po 1.5 eur toceno in 1.66eur steklenica Uniona v Ljubljani in ne rabi biti to v neki vasi 200km iz centra.
Je pa tudi res da tisti ki gredo na 1 pivo lahko le to placajo v mestu po 2.5eur.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
se popolnoma strinjam.

najbolj smešno je pa to, ker je ves folk zunaj.
Tudi sam se sprašujem kje je zdej tistih 70% folka ki je pljuvalo čez zasmrajenost lokalov in jokalo po forumu kolk so oni bogi ker jim obleka smrdi, pa da so bili oškodovani ker niso smeli it v lokal ker bi v sekundi raka fasal pa crknili direkt na vhodu...
bonk.gif

Men grejo pa na K taki nekadilci kot jih je kr dosti bilo na prejšnjem forumu! Sam ne zahaja v lokale hkrati pa joka kolk so vsi zakajeni pa da mu obleka smrdi...

Dr Jekyll and Mr Hyde.press
bonk.gif

NobodyImportant

Zelenc'
28. sep 2007
26
0
1
tromeja
hehe. V Žireh smo. Kar pridte ja.
nahrung002.gif

Menim da si ti iz mesta glede na to da se ti zdijo cene super ugodne. Pri nas vsi jamrajo kolk je drago
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ti ne razumeš. Oni so toliko človeški, da ne privoščijo trpljenja sočloveku, ki zahaja v lokale.
evil.gif

potemtakem je bil hitler taprav humanist
evil.gif