Probajte spodnje - midva sva dobila univerzal fi 28 cm in eno profesional iste velikosti za darilo in to sta najboljši darili ever - slaba lastnost je to da ne gre v pečico če ne odrežeš del ročaja ali pa kupiš brez štrlečega ročaja. Teža je cca 1kg.
http://www.tm-shop.si/si/trgovina/zelezne-ponve-g545.shtml
Ročno-toplokovane
Značilnost:
kovano iz enega kosa, tipična prepoznavna značilnost prosto - toplo kovane železne ponve je neprekinjen ročaj, ki ni privarjen ali prikovičen in razpoznavna struktura površine, ki nastane s kovanjem - zelo radi uporabljajo ljubitelji in izučeni kuharji v restavracijah, hotelih
Železne ponve s privarjenim ročajem
Značilnost:
železna ponev, vendar je kovani ročaj privarjen - za profi uporabo
Železne ponve - lahka izvedba (serija univerzal)
Značilnost:
železna ponve s kovanim ročajem s prikovičenim kovanim ročajem - za univerzalno uporabo
Težka izvedba železnih ponev (serija profesional)
Značilnost:
privarjen ročaj - za vsakodnevno profesionalni uporabo
Železne ponve Turk niso prevlečene z glazuro, so odporne proti praskam, površina je nerazljiva, z naraščajočo uporabo pa se izboljšajo izvrstne lastnosti pečenja.
http://www.tm-shop.si/si/trgovina/zelezne-ponve-g545.shtml
Ročno-toplokovane
Značilnost:
kovano iz enega kosa, tipična prepoznavna značilnost prosto - toplo kovane železne ponve je neprekinjen ročaj, ki ni privarjen ali prikovičen in razpoznavna struktura površine, ki nastane s kovanjem - zelo radi uporabljajo ljubitelji in izučeni kuharji v restavracijah, hotelih
Železne ponve s privarjenim ročajem
Značilnost:
železna ponev, vendar je kovani ročaj privarjen - za profi uporabo
Železne ponve - lahka izvedba (serija univerzal)
Značilnost:
železna ponve s kovanim ročajem s prikovičenim kovanim ročajem - za univerzalno uporabo
Težka izvedba železnih ponev (serija profesional)
Značilnost:
privarjen ročaj - za vsakodnevno profesionalni uporabo
Železne ponve Turk niso prevlečene z glazuro, so odporne proti praskam, površina je nerazljiva, z naraščajočo uporabo pa se izboljšajo izvrstne lastnosti pečenja.