izvoz krta

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.503
9.815
113
EU
Moj sosed pravi, da moraš ob petih zjutraj pred voluharjevo luknjo žvižgati.
Takrat voluhar ven pride, in ga zgrabiš
zmaga.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
ksz

Pri nas se je davno nazaj mislim da mtka lotila tako, da je dala enga starga Tomosa popravt sosedu tolk da je laufal, pol pa smo neko cev dali na izpuh in napeljali v luknjo... Potem pa gasssaaaa rnnnnrrnnnrnrnrnrnrnrnrntttnnnrrnnrn

efekt? pojma nimam
grin1.gif

Edino kar se spomnim da smo dobr znali je blo bramorje z žajfnco zalit da so prilezli iz lukenj pa sam pobiraš...

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
ksz

Pri nas se je davno nazaj mislim da mtka lotila tako, da je dala enga starga Tomosa popravt sosedu tolk da je laufal, pol pa smo neko cev dali na izpuh in napeljali v luknjo... Potem pa gasssaaaa rnnnnrrnnnrnrnrnrnrnrnrntttnnnrrnnrn

efekt? pojma nimam
grin1.gif

Edino kar se spomnim da smo dobr znali je blo bramorje z žajfnco zalit da so prilezli iz lukenj pa sam pobiraš...

...... in se hvalili naokoli, da imate na svojem vrtu vse BIO.
grims-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
A to imaš odraslega, če ga imaš je varianta tista cev, ki se zapre ob vstopu voluharja v cev.
Jaz sem par dni nazaj enega ujel, ga mal namakal v vodi, ni poginil pol pa sam muc muc muc poklical pa je šel adijo, lansko leto jih pa s tisto cevjo ujel cca 10, je še najcenejše, le dobr moraš nastavt.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ah softi, to morš krta tko pregnat, kot moj sosed...
smirk-1.gif

Model je imel vrt kot minsko polje, vse razrito...in kaj je naredil? Pripeljal od mulca skuterja, dal na auspuf 1/2 vrtno cev, cev pa v luknjo/krtino. Pa gas na 9000 obratov
evil.gif

Da ti to vidiš, kako se je kadilo iz lukenj...

Zdej je menda mir.
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ah softi, to morš krta tko pregnat, kot moj sosed...
smirk-1.gif

Model je imel vrt kot minsko polje, vse razrito...in kaj je naredil? Pripeljal od mulca skuterja, dal na auspuf 1/2 vrtno cev, cev pa v luknjo/krtino. Pa gas na 9000 obratov
evil.gif

Da ti to vidiš, kako se je kadilo iz lukenj...

Zdej je menda mir.
hysterical-1.gif

pred kom ima mir??? Pred mulcuem al skuterjem??? Kater skuter pa zavrti ti na 9000 obratov???
Sicer pa... na vile elektriko zvežež, pa v zemljo zapišiš. Da ti vidiš, kaj bodo vn letel, tud tiisti, ki še vedu nisi da so noter. Pa malo je jebeno, če še tebe rukne zravn...
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Pred kom?? Pred krtom, kom pa? Skuterji se vrtijo na 9000 obratov, pa več tud...je pa za začetek treba blokade ven pobrat + malo tuninga, pa gre tudi do 12000
smile-1.gif
))

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Zakaj koliko časa. Moj moped ima 955 kubikov in tri cilindre, rdeče polje se začne že pri 10 500 obratih, kar je relativno malo. Upoštevaj, koliko manjši bat je pri 50 kubičnem skuterju, pa boš videl, da ni noben problem s takimi vrtljaji. Za Yamaho R6 (600 ccm) se je govorilo, da se vrti na 17 000, ampak so ugotovili, da je realna cifra okoli 15 jurjev. Pa ne crkne glih po pol ure.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Pred kom?? Pred krtom, kom pa? Skuterji se vrtijo na 9000 obratov, pa več tud...je pa za začetek treba blokade ven pobrat + malo tuninga, pa gre tudi do 12000
smile-1.gif
))
hysterical-1.gif
a mate vsi sosedje tako hude skuterje???
No... dobro, da je bila cev na auspuh in krtino prkloplena...drugače bi skuter pobegnil...
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
živala je bila danes bolj mirna..mogoče je pokojna..

a mi ta hudič poje korenine od maline..k če mi..razkopljem cel vrt da ga dobim..bom bl natančen k vsi haski obdolzenci skupaj

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.580
487
83
Kar pasti nabavi. Bodo čez čas zagotovo spet prav prišle. Če je enkrat prišel na vrt bodo zagotovo še obiski. Tole rundo ima žajfa prav.
Zodganjalcine narediš nič pametnega,
Aja pa ne ga k sosedu spustit. Se bosta čez pa rdni spet lovila.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.369
7.100
113
pri taščici
kot je capl napisal...
maček krta na povoha,kaj šele požre. enako s tisto "gozdno" miš (ki ima bolj špičast nos). Za voluharje, miši se tepejo med sabo. Probal neštetokrat v mladosti ko se jim pred nos(mačkom) nosil te živali.
sosed je to golazen vem bezal s precej močno mešanico v kosilnici oziroma z dodajanjem nafte v izpuh (saj veš kako se to dela na motozborih) .na en konec cevi je nataknil auspuh, drug konec pa vtaknil v rov....
če je bil notri, je pribezljal ven, ali pa za vedno notri ostal.
Če bi imel spodaj bolj glino, bi jih mogoče tudi z ektremnim zalivanjem (praznjenje bazena) ven zbezal. Sem videl že kar nekaj te golazni, kako jih je voda ven zbezala ( v kakšnem neurju)
Srečno

edit: vidim da je na tej zadnji strani kar nekaj mojih nasvetov že napisanih, bral samo sprednje dve strani

Nazadnje urejeno:

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
maček požre voluharja kot za stavo.
Smo mi dobili enega takega zrelega, dobro rejenega na tisto supercat past za voluharje, sem ga namenoma pustil v pasti, da ga mularija vidi, pa ni minilo 5 minut, ko ga je sosedov maček pol požrl, kar vpetega v pasti.
Za softiča: ko maš enkrat to golazen v vrtu, se ga ne rešiš tako hitro. Razmnožujejo se ko brazilci na x3. Žere pa vse kar mu diši, ne vem če ravno maline, ker jih nam ni, pa je rovaril okoli.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
smile-1.gif
))
hysterical-1.gif
a mate vsi sosedje tako hude skuterje???
No... dobro, da je bila cev na auspuh in krtino prkloplena...drugače bi skuter pobegnil...
bonk.gif

smirk-1.gif

A ti je že kdo rekel, da imaš slab smisel za humor?
rolleyes-1.gif