izvoz krta

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ker vem, da veste veliko sprašujem sledeče

ali je možno krta ujet živega in ga preselit k sosedu?

pojasnilo
na vrtu imam po novem enga slovenskega krta. praska sam po vrhu. koplje kao tunele ampak tako plitko, da sprot dela izboklino na površini..celo špuro.. zmetal mi ej ven par grmovnic. na treh koncih se je pa [censored]čina mala tok zarila, da je ven fuknu..glino pa šoder k je dol..tampon.

tko da..gatoviæu čakam na lovski predlog
smograditelji..parcele ne nasipajte s sranjem, ker krt zmeče vse na površino

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.786
934
113
tu in tam
Hm, a hočeš živega..drugač pa imam en zanesljiv predlog- v eno luknjo daš karbid, vliješ malo vode,začepiš rupo
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja..vem..sam..beri še enkrat.

ta se ne vkoplje..da bi imel kje..skaldišče..ampak praska po vrhu..in bi karbid se..razdišal.

v vojski..k so rekl amskiraj se..so eni kopal jarek do pasu..pametni slovenc se je pa z listjem pokril..e tak je ta..po travi mam metre in emtre...hrbtenice

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Imam predlog, ampak krt ne bo več za izvoz ampak za na britof. Če se vidi kje koplje, ga udari z lopato za sneg, potem pa ga izkoplji pa fukni v dolino.
Zakaj pa bi ga izvozil sosedu. Preveč si se že asimiliral, že razmišljaš po slovensko.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.786
934
113
tu in tam
ja nič, ti ki imaš cajt, vzemi motiko v roko pa za sledeh-takrat, ko mal pomiga zemlja, sam udri pa ga izkoplji

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj bi ga izvozil..ker drugače kot uvoz ni mogel priti..al misliš da bi?

sem ga mirkal danes z lopato..je bil nekativen..sem pa našel gnezdo..pa spet en ptiček not..je padu dol z enga..preklade

Neuromancer

Fizikalc
24. jul 2007
344
116
43
greš v hofer in kupiš par baterijskih odganjalcev krtov... to so taki velki dildoji, ki spuščajo zvok in občasne vibracije

pa zabiješ prvega blizu mesta, kjer predvidevaš da je trenutno krt

malo počakaš in opazuješ kam ga bo odgnalo

pomeriš vektor gibanja krta glede na odganjalec

zabiješ drugi odganjalec krtov na mesto tako, da bo vektor vsote vektorja premika vsled prvega odganjalca in vektorja premika vsled drugega odganjalca od oka nekam proti sosedu

sam bo treba verjetno kej pokorigirat, ker jakost vibracij pada s kvadratom razdalje od vibratorja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
je delal o sosed...sem mu predlagal, da ga ujameva, pa mu naveževe kabel okol nog..da rzapelje elektriko za vrtne luči..pa ni bil za..sva ga na koncu z lopato ujela..se mu je beli dan stemnil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
očitno bo to..

a si kdaj videl krta, k bi kopal tok plitko, da dela greben po vrhu cel čas? [censored] lena..no..sreča..če bi šel vedno globok, bi me zdej sodra po vrtu za en kamion..tko je pa sam prezračen fino

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Tok plitko koplje zato, ker imaš na vse sorte šit navoženega 3cm zemlje in revež zaradi ostankov cegla, betona, skal itd ne more globi kopat.
grin1.gif

Drgač je pa una fora od Gattota s karbidom dabest - ko v risanki... kaboom... 5 krtov se lansira iz silosov
hysterical-1.gif

Živega lahko ujameš samo, da oprezaš, kje koplje in ko se krtina začne premikat, z lopato zabašeš rov in ga z drugo lopato izkoplješ. Potem ga za kazen živega zakoplješ nekje na sosedovem (čim dalj od tvoje meje).
cool-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kremplje jasno da ima, a misliš, da z onem luknje vrta?
Toda glede na to, da je tip slep, se ga glih ni za bati. Če pa že nočeš poškodovati nežnih prstkov, pa natakni ledraste rokavice.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
voluhar..kaj je to..

in kako je lahko an 3 mestih vrgel ven glino pa kamne..mater mu..

je pa res..da se novi maček zadržuje na tem delu vrta..

torej bi bil plan..maček pokne tega..razturača..med kosilom pa jaz mačka?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Če dela krtine, je krt. Če so samo luknje, je voluhar.
In voluharji so pri nas zaščiteni (vsaka podobnost s tajkuni, politiki in podobnim sranjem je zgolj namerna
evil.gif
)

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Drgač je pa una fora od Gattota s karbidom dabest - ko v risanki... kaboom... 5 krtov se lansira iz silosov
hysterical-1.gif

Ne priporočam... Sem se leta nazaj poskušal na enak način znebiti voluharja. Karbid+voda v flašo, potem pa skozi zamašek speljana cevka v rov. Se je začelo kadit iz luknje pet metrov proč, v katero sem zabrisal šibico. Ko mi je zemlja eksplodirala pod nogami ni dosti manjkalo do benko špure ...
redface-1.gif