Izrael - Palestina

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.705
2.573
113
BOTER 3.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.804
828
113
toti Maribor
Potem pa bo Netanjahu čez nekaj časa spet jokal, če bo kakšna maščevalna akcija s strani Sircev.

• Haha
Reactions: hermann

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.146
4.299
113
Potem pa bo Netanjahu čez nekaj časa spet jokal, če bo kakšna maščevalna akcija s strani Sircev.

Iranci so dobro delali....
Vedno boljše jim gre...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.514
2.261
113
Bo Nika povedal kateri so good guys.
Izraelcem se po mojem samo smeji ko se opice med sabo koljejo.
Ko jim zmanjka metkov jim verjento nove dostavijo :)

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.146
4.299
113

Kje je Iran vsemogočni....
Zopet so dripce pustil na cedilu... Izrael jih defacto pošilja v srednjji vek...

ob svečkah bodo molili...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

hermann

Guru
19. mar 2014
9.722
6.617
113
Izrael jih je spet vse po spisku pošolal po dolgem in počez, edino unim v Gazi gre nagrada za vztrajnost.

Kaj se je pa zgodilo s pozivi k umiritvi razmer in strahom, da se bojo spopadi razširili po vsem bližnjem vzhodu in širše? Očitno ni problema, če je na območju samo en player.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
121
63

Kje je Iran vsemogočni....
Zopet so dripce pustil na cedilu... Izrael jih defacto pošilja v srednjji vek...

ob svečkah bodo molili...
Zgolj novica za forumase. Na MS ne bos zasledil, kolikokrat je telaviv ze bil raketiran (priblizno 1x na teden), to je sam na IL tv, pa se to ne vsakic.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.357
6.922
113
Zaradi mene lahko.

Humus ima vso možnost se predati in razorožiti, pa še vedno nadaljuje to klavnico.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.630
3.936
113
Ljubljana
hmpg.net
Izrael je napadel Libanon - do sedaj je ta veljal za suvereno državo.
Izrael je napadel Sirjo - do sedaj je ta veljala za suvereno državo.
Izrael je napadel Jemen - do sedaj je ta veljal za suvereno državo (v vojni s SA).

Izrael je žrtev - nedvomno, to dokazuje s sveto knjigo, kjer piše, da so žrtev in izbrani narod.

PS. najboljša, najuspešnejša tajna služba ni vedela za napad?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.705
2.573
113
Par nekaj zajetih Izraelcev, proti več 10k žrtev Palestincev...
Najprej so bili samo zajeti Izraelci. Pa mrtvi Izraelci.

Bog ve, zakaj je Izrael napadel ....? Zaradi arašidov?

Izraelci so se pač ušteli, ko so mislili da so se tisti okoli njega spametovali! (neuspeh tajne službe)
So pa to popravili in si povrnili ugled s pagerji, in ...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.705
2.573
113
Lebanon:
Israel had been attacking in Lebanon with the stated military goal of destroying Hezbollah's military capabilities so that they no longer pose a threat to soldiers and civilians.

Syria:
Israel declared its military objectives to be: the full occupation of the United Nations Disengagement Observer Force Zone, the establishment of a security zone free from heavy weaponry and military infrastructure, and the prevention of Iranian arms smuggling routes through Syria to Lebanon.

Jemen:
The attacks caused significant damage to Yemeni port facilities and power generating stations. The Israeli attacks were in response to missile fire from the Houthis directed at Israel.