Že stokrat odovorjeno, a ti hočeš da se ponavljamo in ponavljamo.eh,
ti imaš pa težave z ozkoglednostjo.
A si mi odgovoril od včeraj, s čim upravičujejo naselbine? In kaj je namen le teh?
horda, babe, musliči - govoriš o hamasu ali o palestincih ali o vseh muslimanih?
Kakšen dogovor pa naj bi sklenili? Da jim prepustijo vso ozemlje, oni pa živijo v ogradi? Si bil kdaj zraven, kakšne so bile opcije dogovorov?
Sej z UA se je tud čist nemogoče dogovort. Zakaj kar ne prepustijo vzhodnega dela? Sej Rusija je močnejša in večja. Naravni zakon močnejšega - pač jim pripada, kar si zaželijo.
Dogovor je bilo precej, zid se je začel zaradi razfukavanja horde v predelih Izraela...
ps za to so uporabljali invalide, ženske in otorke...
ok zate je to to ..
štekam te pol...
ti na široko gledaš vse skupaj...
Ko ti bo prvi šrapel priletel skozi tvoje široke učke mi boš to teorijo še enkrat razložil in vsesplošno posploševanje. Prej iz kavča je pa lahko polemizirat o problematičnih, dokler niso tvoji sosedi in tvoja družina na varnem.
Sporazume in dogovore imaš na netu, precej.
Razumem pa, da ti ne razumeš kaj je horda in kako se dela z njo.. musliči imajo orodje ki se mu reče šeriat, to pa vemo kako zgleda. Naše sodstvo in pravni red jim je pa komedija...
V kolikor bi tvoje teorije vsaj malo držale o musličih, mi v EU nebi imeli nobenih pizdarij z njimi....