otroci niso nič krivi, prav je da se jim pomaga,
...sanja svinja o koruzi...starim, hamasu, hezbolahu itd pa bi to moralo biti nek signal.....
otroci niso nič krivi, prav je da se jim pomaga,
...sanja svinja o koruzi...starim, hamasu, hezbolahu itd pa bi to moralo biti nek signal.....
strinjam s spodnjim, ampak identično, kot sem jaz napisal pa mislim da optiplex neki strani nazaj, je povedal nek libanonski predavatelj, da pač hezbolah bo moral počasi spremeniti svoj način dela, ker duši celotno državo in tako žal ne bo šlo več naprej...
...sanja svinja o koruzi...
glej se
strinjam s spodnjim, ampak identično, kot sem jaz napisal pa mislim da optiplex neki strani nazaj, je povedal nek libanonski predavatelj, da pač hezbolah bo moral počasi spremeniti svoj način dela, ker duši celotno državo in tako žal ne bo šlo več naprej...
pa to je zgolj hezbolah, hamas je sploh poglavje zase
Na zdravljenje v Slovenijo so prišli nič krivi otroci iz Palestine....otroci niso nič krivi, prav je da se jim pomaga, starim, hamasu, hezbolahu itd pa bi to moralo biti nek signal.....
na SN je bla malo drugačna slika, mogoče so pa oni malčk priredili zadevo, ne vemNa zdravljenje v Slovenijo so prišli nič krivi otroci iz Palestine....
vir slike:
Otroci in mladi iz Gaze prispeli na rehabilitacijo v Slovenijo | 24ur.com
V Slovenijo je prispela skupina 10 otrok in mladostnikov iz Gaze, ki bodo v naslednjih tednih pri nas na rehabilitaciji v Soči. Najmlajši med njimi ima komaj štiri leta, vsi pa imajo poleg resnih poškodb tudi hude psihološke travme. V Sloveniji se bodo zdravili in okrevali najmanj 42 dni.www.24ur.com
Ne razočaraš, nikoli:
4x8 pravi , da vse kar objavi pa res ni resnica.Ne razočaraš, nikoli:
Poglej priponko 93476
Dezinformacije | GOV.SI
Dezinformacije so zavajajoče ali nepravilne informacije, ki jih širijo posamezniki, organizacije in države z namenom zavajanja ali manipuliranja s posamezniki in javnim mnenjem.www.gov.si
na SN je bla malo drugačna slika, mogoče so pa oni malčk priredili zadevo, ne vem
Poglej priponko 93479Odmevno: "Če je tale na fotografiji otrok ..."
Danes sporočajo, da so na zdravljenje v Slovenijo prišli hudo ranjeni otroci iz Palestine. Bilo jih naj bi 10, skupina naj bi s spremljevalci pripotovala iz Egipta. V Univerzitetno rehabilitacijskem inštitutu Soča (URI Soča) naj bi bili otroci deležni zdravljenja in psihosocialne rehabilitacije...moja-dolenjska.si
Gre za skupino desetih otrok in mladostnikov iz Gaze s hudimi poškodbami.
Prosi ga, da se obrije. Boš presenečen.Jest5, daj še enkrat podrobno poglej sliko. Mladostnišvo sicer pomeni dobo od ubertete in zrelostjo. No vsaj meni ne zgleda kot pubertenik. Pa tebi?
Mladostništvo ali adolescenca je razvojno obdobje pri človeku med otroštvom in odraslostjo. Kronološke opredelitve in stroka pri določanju spodnje in zgornje meje adolescence niso enotne. Začne se z nastopom pubertete in konča z vstopom v odraslost, torej približno med 11. (za dečke 13.) in 20.- 24. letom starosti. Beseda »adolescenca« izvira iz latinskega pridevnika »adolescens«, doraščajoči