Samo potem se je pa treba zavedati da v precej primerov tudi zapustijo Ljubljano še bolj vijolično kot so prišli!viole si upajo, tudi sred ljubljane če je treba.
Samo potem se je pa treba zavedati da v precej primerov tudi zapustijo Ljubljano še bolj vijolično kot so prišli!viole si upajo, tudi sred ljubljane če je treba.
Tudi moje otroštvo oz. izkušnje so nekaj podobnega ampak a misliš, da je mentaliteta ljudi iz Afrike, Bližnjega Vzhoda in Južne Azije (ala Pakistan) dejansko primerljiva z ljudmi iz bivše juge (kjer imaš poleg islama tudi druge vere poleg tega je pa z izjemo bosanskih islamističnih ekstremistov tudi islam bolj "mehak" ali kako se naj izrazim)? Pomoje ni primerljiva in pričakovati enako sobivanje ni realno. Pa tu ne ciljam samo na na tako ali drugačno prepričevanje o menjavi/uvedbi vere ampak funkcioniranje v družbi na splošno (tako obravnava žensk in še mnogo drugih področij).Od malega sem rasel gor z ljudmi iz bivše juge. Nekih ekstremistov, nisem spoznal. So pa vedno bili kaki posebneži. Tudi med Slovenci. Nikoli ni noben spraševal po veroizpovedi ali me prepričeval.
Od malega sem rasel gor z ljudmi iz bivše juge. Nekih ekstremistov, nisem spoznal. So pa vedno bili kaki posebneži. Tudi med Slovenci. Nikoli ni noben spraševal po veroizpovedi ali me prepričeval.
Največ predsodkov imajo tisti, ki sploh nimajo opravka z ljudmi drugih narodnosti.
Kaj bla bla bla? Napišem lastno izkušnjo ki jo imam in ti spet nekaj po svoje. Mogoče je pa problem v tebi.Bla bla bla.. Ne govorim o drugih narodnostih. S Srbi in Hrvati se jaz tudi danes povsem v redu razumem in družim, če so v redu. Tako, kot s Slovenci ali pa Italijani... če je človek v redu je v redu. Z muslimani se pa enostavno ne da, nobenim.
Zwegi mal kasetnih bomb, fosforja in par tistih bunker bomb....Hezbolah se dobro upira, judje niso prodrli globoko. Bojijo se uličnih bojev, tam ne pomaga potuhnjena zahodna tehnologija.
Komandosi so že fasali.
To ne, ampak Hezbolah pa tudi ni za podcenjevat.Ja, evo, Izraelci že pakirajo kufre in imajo dost.
Netanyahujev brat je kot specialec dal življenje sredi afrike tekom reševanja talcev in sedaj misliš, da bodo kar tako odnehali?
Pa ti locis med muslimanom in vahabitom?eh, dvomim, da se zaveda razlike. enkrat so muslimani, drugic so islamisti...
Ja ampak nisi napisal nobene izkušnje z muslimani. Torej kaj zdaj. Poznaš kakšnega muslimana in se družiš z njim? Sta prijatelja? ....Kaj bla bla bla? Napišem lastno izkušnjo ki jo imam in ti spet nekaj po svoje. Mogoče je pa problem v tebi.
tIčkov ne lepiš v Ruski Ukrajinski temi....