Ne, kristjani bodo prevzeli ozemlje od podgan.
Ti pišeš o podganah. Mene je samo zanimalo, zakaj so židje boljši.Malo boljše podgane če ti tako praviš
Židje imajo denar in orožje, podgane pa ne...
Oboji pa so po celem svetu...
O kakih krajah ozemlja in prostem haranju po svetu je že govora, ko Izraelci obglavljajo teroristično organizacijo Hezbolah? Če v Gazi vsaj malo diši po genocidu (za katerega ves čas sicer dobesedno sami prosijo), pa ne razumem v čem je fora jadikovanja zdaj, ko pada po teroristih v Libanonu.
Da gre za teroristično organizacijo pravijo naši šefi v Bruslju. Prosim obrazložitev kako dejansko ne gre za teroristično organizacijo in kako si šefov v Bruslju nismo izbrali sami. Hvala za konstruktiven odgovor brez primesi aktivizma.
S podganami si levuharje mislil?V čem so židje boljši od podgan?
ti to resno? kaj točno te motijo Židje? Mimogrede tudi Loewe nemški (ex) premium brand ima izvor v židovstvu pa smo cedili sline nad njihovo tehniko. Pa zdravstvo majo top pa ni daniV čem so židje boljši od podgan?
tam v sosednji temi pa jokaš ko dajemo cekine za šmajzeraj za UA..jaoooootorej kdor ima denar in orozje lahko prosto hara po svetu?
clovestvo se je obrnilo v kontra in nazaduje.
Ti si itak en primerek poln sovraštva do vseh, ki niso taka driska kot si sam.S podganami si levuharje mislil?
Žal res...torej kdor ima denar in orozje lahko prosto hara po svetu?
clovestvo se je obrnilo v kontra in nazaduje.
Vidim, da boli, ker je res. Povej kaj so/ste levuharji in palestinci dobrega naredili na tem svetu. Sem firbčen.Ti si itak en primerek poln sovraštva do vseh, ki niso taka driska kot si sam.
tam v sosednji temi pa jokaš ko dajemo cekine za šmajzeraj za UA..jaooooo
zadnja 2, 3 posti o napredku, milijardah itd....fant, pa dej povej, kje jokam, ker dajemo za ua??? se ti zdi, da jih ne podpiram?
zadnja 2, 3 posti o napredku, milijardah itd....
Za drisko kot si ti, mi je vsaka sekunda škoda, da ti jo namenim.Vidim, da boli, ker je res. Povej kaj so/ste levuharji in palestinci dobrega naredili na tem svetu. Sem firbčen.
Malo si narobe vse skupaj prebral. Odgovarjal sem osmici, ki je označeval podgane.ti to resno? kaj točno te motijo Židje? Mimogrede tudi Loewe nemški (ex) premium brand ima izvor v židovstvu pa smo cedili sline nad njihovo tehniko. Pa zdravstvo majo top pa ni dani
Vidiš, da nisi nič dobrega naredil kot oni zgoraj. Ti ti kup dr. eka.Za drisko kot si ti, mi je vsaka sekunda škoda, da ti jo namenim.