Saj vem, da sem bil "Captain Obvious" ampak sem zaradi ferdove replike želel to še posebej izpostaviti.Popolnoma jasno. Sovraštvo na obeh straneh je tako veliko, da si ne predstavljam, kako bojo tile kdaj živeli v miru drug ob drugem.
Saj vem, da sem bil "Captain Obvious" ampak sem zaradi ferdove replike želel to še posebej izpostaviti.Popolnoma jasno. Sovraštvo na obeh straneh je tako veliko, da si ne predstavljam, kako bojo tile kdaj živeli v miru drug ob drugem.
Kot da se danes “influencerke” ne limajo na folk sumljivega porekla. Pac je ob njem lahko uzivala stvari ki jih sicer ne bi. Sponzorusa pac. Pa kaj ce jih je prej par 1000 potamanil.
Uporablja metode Putina.
Če Izrael ne bi izvajal povračilnih napadov, ljudstvo v Gazi ne bi bilo lačno in Hamas ne bi rabil ropati tovornjakov s hrano za lačne.
Hamas bo operativen dokler bo Izrael izvajal povračilne napade.pa ce so rekli, da so hamas ze zdavnaj unicili, da prakticno ni vec operativen.
Hamas bo operativen dokler bo Izrael izvajal povračilne napade.
z bombami ne s beeperji, walkie tokie, telefoni pa se da to precej bolj učinkovito reševat...vidno prejšnji teden.....6000+ jajc s slanino pripravljenih v parih minutahseveda. tega ne mores z bombami izkoreninit.
z bombami ne s beeperji, walkie tokie, telefoni pa se da to precej bolj učinkovito reševat...vidno prejšnji teden.....6000+ jajc s slanino pripravljenih v parih minutah
če ne bo jajc tud razmnoževanja ne bo...ja res. hezbolah bo kar izginil.
Lahko pa z bombami izzoveš povračilne ukrepe.seveda. tega ne mores z bombami izkoreninit.
Če se prav spomnim, so na posnetkih zažigali te kamione, ne kradli hrane.... vsaj kar sem jaz videl.Če Izrael ne bi izvajal povračilnih napadov, ljudstvo v Gazi ne bi bilo lačno in Hamas ne bi rabil ropati tovornjakov s hrano za lačne.
enako če si zaljubljen vanje.Plašnice si daj dol kolega, plašnice. Mogoče boš spregledal, da le ni tako črno-belo. Saj veš, da če imaš fobijo pred muslimani, da si težko realen.
Operativen bo dokler bo financiranHamas bo operativen dokler bo Izrael izvajal povračilne napade.
Hamas bo operativen do zadnjega živečega palestinca. Potem... bo pa mir.Hamas bo operativen dokler bo Izrael izvajal povračilne napade.