dej ne pretiravi no.gre gre, ampak ni želje.
skladišča je treba malo spraznit, to majo kot neke vaje vsake toliko časa. naši grejo na poček ali pa nekam, oni pa streljajo na palestino.
včeraj je govoru en izraelc, se mi zdi en od vojske in je te napade primerjal z operacijo kolena, kao da je vedno možnost kolateralnih žrtvev, da tko pač je. pač so jih 253 kolateralno fental.
tudi tvoja je impresivna. dej ta gnev kje drugje ven zlivaj.
Mogoče pa le ni za pozabit "teorijo", da tako Hamas kot Abas rabita neko "izredno" stanje za odpoved obljubljenih demokratičnih volitev, ki bi lahko na vrh naplavile še večje "butle".
ej, samo tvoje izjave jemljem na moje resne odzive v prejšnjih temah.hahaha, a ti pa tud ne znaš kej bolj pametnega napisat kot neko drkancijo?
biseri.
ej, samo tvoje izjave jemljem na moje resne odzive v prejšnjih temah.
sedaj si pa užaljen? dej ne pretiravi no. sicer te pa nihče ne jemlje resno ker 3/4 zadev sploh ne poznaš a vseeno modruješ o njih.
ko si represiran 24/7, že 60 let, ti dol visi za prave "interese".
mi si sploh ne znamo predstavljati, kako je to - na srečo. Tko da res ne moremo dajati izjav, da so fuknjeni, da so živina, ipd. ker če ima človek kaj v krvi je to domoljubnost in to poskuša branit do zadnjega.
Poglej druge zatirane narode. povsod se upirajo. povsod so nemiri. Nikoli ni miru.
dej ti za trenutek odmisli, da so muslimani, pa jih poglej kot en narod pac, brez verskih presodkov, ki jim močnejši krade zemljo.
pr skoraj 20k prispevkih mi ne deluje kot da kaj velliko "poslušaš".
in prosim ne naslavljaj me s "hrustom" ker tok me pa spet ni skup.
Dej ne seri, prosim te. Jest si ne znam predstavljat, da bi šu jaz kamne metat v vojake in clo otroka tja pošiljat, da mi naredijo invalida. Ali pa da maham kot opica, frocu dajem pištolo, da skandira in sploh ne ve zakaj. Dokler ne prleti..
no če hočeš osebno mnenje je to to.
Zdej pa če to počne kristjan, musliman, levičar, desničar mi je čisto vseeno. To da se nek narod niti poenotit ne more, je za srednji vek, sektaška mentaliteta, ki ni druzga vajena kot delanje pizdarij.
Največjo represijo nad Palestinci zganjajo Palestinci.
Problem, ki je na las podoben Afriki, ki se pod ogljičnim dogajajo največje pizdarije kadarkoli.
Še sloviti Mandela je reku nisem nikoli verjel, da bo to svinjarijo delal brat bratu....
zame enostavn odgovor, kva si pa mislu
runkl je runkl, ga je lahko zmanipulirat, izkoriščat, prevarat.........................................
butast narod nimaš kej.
Hja, tudi jest ne morem verjet, da se je med vojno vse to dogajalo tudi pri nas, v sloveniji, in tudi v EU. pa smo neki kao civilizirani. Ali je za to pač krivo vojno stanje?Še sloviti Mandela je reku nisem nikoli verjel, da bo to svinjarijo delal brat bratu....
Na koncu je zadaj zmeraj denar. Mi sicer odnehamo iskati vir, ko mislimo, da je zadaj vera in nacionalizem. Ampak v resnici je za tem še en nivo in tam je denar. Vera in nacionalizem sta kurjava z množice. Vžigalnik pa drži nekdo in ob priliki prižiga, ki si obeta denar.
Ne dvomim, da stanje, ki je, ustreza nekomu znotraj ali zunaj, da bogati na račun teh revežev, ki na koncu dobijo bombe.
McGiver-jeva domneva bo verjetno kar prava. Pa še tista o denarju, sem že pisal. Večje pizdarije ko Hamas dela, bolj je financiran od zunaj. Od Arabcev in Perzijcev ter seveda od diaspore. Konflikt je zato v interesu Hamasa, za ljudi jim je tako vseeno. Če jim ne bi bilo, ne bi uporabljali človeškega ščita za svoje položaje. Izraelu situacija seveda zelo ustreza, ker jim lahko na ta način ruši infrastrukturo in jemlje ozemlje. Win-win za obe strani, najebe pa jasno nedolžen folk. Spremembe ne bo, ker je stabilna vojna nizke intenzivnosti ustreza obema stranema.Na koncu je zadaj zmeraj denar. Mi sicer odnehamo iskati vir, ko mislimo, da je zadaj vera in nacionalizem. Ampak v resnici je za tem še en nivo in tam je denar. Vera in nacionalizem sta kurjava z množice. Vžigalnik pa drži nekdo in ob priliki prižiga, ki si obeta denar.
Ne dvomim, da stanje, ki je, ustreza nekomu znotraj ali zunaj, da bogati na račun teh revežev, ki na koncu dobijo bombe.
Še enkrat ravno ti nasedaš levičarskim floskulam, ko rtvju pove veleposlanik resnico jo ne objavjo!vidiš to je tvoja omejenost. nasedaš le medijskim floskulam.
malo poglej kakšne dokumentarne filme, izraelske in palestinske. pa tud že kakšen izraelski film ti bo dal malo drugačno sliko.
pa ne tiste iz youtuba.
Hja, tudi jest ne morem verjet, da se je med vojno vse to dogajalo tudi pri nas, v sloveniji, in tudi v EU. pa smo neki kao civilizirani. Ali je za to pač krivo vojno stanje?
Skandiranje? Cela nemčija in njeni zavezniki so skandriali. Heil hitler - za kaj? so vsi vedeli zakaj skandirajo?
poenoten narod? še mi se ne mormo zment, pa se bojo oni...
meni pač ni vse tako enostavno, da rečeš butast narod - ker to ni res - to se dogaja povsod - edino če so tudi drugje vsi butasti.
vse to so le posledice nečesa.
On nikakor ne dojame tega, še več obrača nas na dokumentarce.Za začetek naj nehajo raketirat civilne objekte v Izraelu, pa ne bojo fasali povračilnih ukrepov.