Da boste razumeli zakaj arabske države ne marajo Palestincev.
Kamorkoli pridejo je pizdarija, niti enkrat ni bilo drugače.
Kamorkoli pridejo je pizdarija, niti enkrat ni bilo drugače.
Problem je ker aktivno iščejo talce. Ko jih oz če jih najdejo iz tuneliv noben več ne bo prišel vn.A purpur bombe so ze uporabili. Vem da so nedolgo tega razvili bombe, ki jo vrzes v tunel pa ga "zapre", sam je blo se v testiranju.
Še večji oksimoron je po moje to, da so židi tudi v Rusiji v vrhu odločanja...oksimoron je kvečjemu to, da so šefi in tisti, ki vlečejo vse niti pri teh ameriških hilbilijih pač Židje
V bistvu je prav grozljivo kako so zavlečeni vsepovod in vlečejo niti. Izgleda, da smo Evropejci skozi tisočletno nenaravno selekcijo ustvarili pošast.Še večji oksimoron je po moje to, da so židi tudi v Rusiji v vrhu odločanja...
V bistvu je prav grozljivo kako so zavlečeni vsepovod in vlečejo niti. Izgleda, da smo Evropejci skozi tisočletno nenaravno selekcijo ustvarili pošast.
Ja in ne...V bistvu je prav grozljivo kako so zavlečeni vsepovod in vlečejo niti. Izgleda, da smo Evropejci skozi tisočletno nenaravno selekcijo ustvarili pošast.
Židje so nadpovprečno inteligentni, ker smo Evropejci stoletja skrbeli, da smo jih občasno malo pogenocidili in so lahko preživeli samo spobnejši. Originalno so isti šmorn kot Palesticni. Pa vidimo kako se tem pamet (ne) obnese.Ja in ne...
Židi so, če se ne motim, nadpovprečno inteligentni in do sedaj v zgodovini nekih genocidnih nagibov niso udejanjali - pa ne mi zdaj z Gazo.
IMHO je bolje, varneje tudi za ostale, da imajo pomembne stvari v rokah židje, kot pa kakšni Ahmedi, Kunte-Kinteji ali Rusi...
En evropejec je v preteklosti to spregledu pa hotu konc narest, sam mu ni ratalV bistvu je prav grozljivo kako so zavlečeni vsepovod in vlečejo niti. Izgleda, da smo Evropejci skozi tisočletno nenaravno selekcijo ustvarili pošast.
Valda, če se želiš znobit Holoba, boš poplinil vse Solkance...ajde, poplavil.En evropejec je v preteklosti to spregledu pa hotu konc narest, sam mu ni ratal
tisti, ki so ostali, so pa še malo izboljšani z nenaravno selekcijoEn evropejec je v preteklosti to spregledu pa hotu konc narest, sam mu ni ratal