Izrael - Palestina

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.467
7.086
113
"Palestince ni noben podil iz Gaze" - Iz nobenega zapora ne podijo jetnikov. Tudi iz Auschwitza niso nobenega podili, pa vseeno nekako niso hoteli ostati tam (v glavnem Židi).
"To je vsa poanta. Izrael bo to zrihtal" - to sem napisal 7.10., samo nekako nisem to ocenjeval kot zmago Izraelcev (in ZDA)

In teroristov bo še več, ker tako se jih dela - Ti pa lahko še naprej filozofiraš.

Ura je 6 zjutraj in to je že najbolj neumna izjava katero sem prebral na alterju.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Zanimivo, v Izraelu živi okol miljon palestincev v miru...

Jako čiščenje... bi jest temu reku.
Rekel sem da ima v agendi. Ni nujno da bodo speljali.
In ne, ne zivi miljon palestincev v miru. Razn ce mislis na to, da jih noben ne raketira.
Ali imajo sranja z birokracijo na vsakem koraku, al jim kak priseljenec tezi, za vsako malo vecjo izraelsko stvar, bodisi praznovanje praznika, ali pa samo vecji zur dobijo policijsko uro in ne smejo iz stanovanja takrat (vsaj v vecjih mestih). Pa bog ne daj da bi cela druzina kam sla in pustila prazno hiso par dni. Zame to mir glih ni.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
Rekel sem da ima v agendi. Ni nujno da bodo speljali.
In ne, ne zivi miljon palestincev v miru. Razn ce mislis na to, da jih noben ne raketira.
Ali imajo sranja z birokracijo na vsakem koraku, al jim kak priseljenec tezi, za vsako malo vecjo izraelsko stvar, bodisi praznovanje praznika, ali pa samo vecji zur dobijo policijsko uro in ne smejo iz stanovanja takrat (vsaj v vecjih mestih). Pa bog ne daj da bi cela druzina kam sla in pustila prazno hiso par dni. Zame to mir glih ni.
Kaj se pa zgodi s praznim stanovanjem? V parih dneh?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.322
2.986
113
Lublana
Obišči stran
jest5
Si pismen? daj napiši zakaj si mi stisnil rdeč, dol palec?
Se ti zdi, da bo ahmed s tipkanjem po tem forumu rešil tisti planet opic, tam na bližnjem vzhodu? Se ti zdi, da bo kdorkoli od vas s tipkanjem karkoli rešil? Butli. Pojdite tja pa jim pametujte kaj in kako se rešuje probleme.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest5
Si pismen? daj napiši zakaj si mi stisnil rdeč, dol palec?
Se ti zdi, da bo ahmed s tipkanjem po tem forumu rešil tisti planet opic, tam na bližnjem vzhodu? Se ti zdi, da bo kdorkoli od vas s tipkanjem karkoli rešil? Butli. Pojdite tja pa jim pametujte kaj in kako se rešuje probleme.
zakaj se pol ti oglasas?

Pa kaj te boli q.... kaj se dogaja tam? Verjetno samo zato, da tukaj po forumih nekega pravičnika špilaš. Pojdi tja, enosmerna vozvnica pa tam špilaj brihtneža in prvačnika. Pa srečno. Tu te nihče ne bo pogrešal. ADIJO!!!

evo, to je pa 2. najbolj najbolj beden odgovor, in ze ob 8.30. sicer je zate ze pozno, in je ocitno glava ze malo utrujena... dej se raje spocij, da bos spet kaj pametnejsega spesnil.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.322
2.986
113
Lublana
Obišči stran
ubistvu ne. si pa zoprn s takimi odgovori. a ti zmanjka argumentov in napises take butaste odgovore?
Če sem zoprn potem te moti. A ni tako?
Hja, lej. Kar sem mislil o situaciji tam doli na pesku sem napisal. Tudi vi vsi ste že napisali svoje mnenje in stališče in to po večkrat isto. Torej, kaj zdaj? Bomo še kar naprej eno in isto v nedogled? Tale forum in vaše in moje mnenje ne vpliva na popolnoma nič. Kdor si resno želi kaj narediti, naj spoka tja dol in naj jim začne predavat o mavricah in samorogih, enim in drugim. Pa kako naj se imajo radi. Pa srečno in veliko uspeha.

• Všeč mi je
Reactions: wolffstein

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Če sem zoprn potem te moti. A ni tako?
Hja, lej. Kar sem mislil o situaciji tam doli na pesku sem napisal. Tudi vi vsi ste že napisali svoje mnenje in stališče in to po večkrat isto. Torej, kaj zdaj? Bomo še kar naprej eno in isto v nedogled? Tale forum in vaše in moje mnenje ne vpliva na popolnoma nič. Kdor si resno želi kaj narediti, naj spoka tja dol in naj jim začne predavat o mavricah in samorogih, enim in drugim. Pa kako naj se imajo radi. Pa srečno in veliko uspeha.

ocitno ne razumes smisla debate.

ja, imas prav, seveda ne bomo nic spremenili. debatiramo pa lahko, a ne?

sej prakticno v nobeni temi ne moremo nic spremenit, pa imajo topici po nebroj strani in vec... a temi o ua je kaj drugace? a v temu o golobu je kaj drugace?

• Objave ne odobravam

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.322
2.986
113
Lublana
Obišči stran
ocitno ne razumes smisla debate.

ja, imas prav, seveda ne bomo nic spremenili. debatiramo pa lahko, a ne?

sej prakticno v nobeni temi ne moremo nic spremenit, pa imajo topici po nebroj strani in vec... a temi o ua je kaj drugace? a v temu o golobu je kaj drugace?
Debata ja. Sem pozabil to pripisat. Hvala, da si me opozoril. Ja, zgolj zaradi debate se oglašam, da mi mine čas, pa praviš da sem zoprn. Jah klinc, to je del debate.

Drugače pa, da te popravim. V nekaterih forumskih debatah dejansko lahko kaj malega spremenimo oziroma vplivamo na kakšne odločitve posameznikov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Debata ja. Sem pozabil to pripisat. Hvala, da si me opozoril. Ja, zgolj zaradi debate se oglašam, da mi mine čas, pa praviš da sem zoprn. Jah klinc, to je del debate.

Drugače pa, da te popravim. V nekaterih forumskih debatah dejansko lahko kaj malega spremenimo oziroma vplivamo na kakšne odločitve posameznikov.

ja, to vi mislite. borci za resnico.

vem, da so tud zoprnjaki del debate, sem te samo prijazno opozoril, da si med njimi.

• Objave ne odobravam