Izpoved Ljubljanske prostitutke

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
anitka lahko o 24 strankah na dan samo sanja. Jo pa še predobro poznam sicer ni bilo akcije je pa ga kar dobro popušila
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
še dobr da pol alterja zdaj ve da moreš plačat da ti ga ena potegne
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Nič ni zastonj. Najbrž je prostitutka še najcenejša varianta.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
anitka lahko o 24 strankah na dan samo sanja.

O 24-ih strankah na dan lahko katerakoli slovenska prostitutka dejansko samo SANJA . No way!

Pred petimi leti je bilo po uradnih ocenah dnevno kakšnih 8000 - 10.000 tipov, ki so šli k capajdram. Capajder je bilo takrat 5000 +.
Danes je že vsaj leto dni recesija, za 50 evrov lahko (če si sam kuhaš) ješ vsaj 10 dni.
cheer.gif

Po moji oceni je danes v državi vsaj 8000 ponudnic, tipov, ki "skočijo", pa dnevno v Sloveniji največ 5000. Torej?

Bluzenje o 24-ih strankah na dan je POPOLNOMA nerealno in je namenjeno produciranju slabe volje in frustriranju omenjenih dam.

Vsak, ki ga vrže na roke, namreč prišpara 30 - 40 evrov. x 20? x 30? Resne cifre!

Cena malce starejših ponudnic je (v glavnem) 30 evrov, nekaterih (sicer redkih) pa celo 20 evrov.
In nekatere (tako vir) imajo v Ljubljani včasih le dve stranki tedensko. To so praviloma tiste, ki računajo 50 ali 60 evrov.

Pa ti plačuj zvodniku dnevno 100 evrov za uporabo fleta. Le kako?

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
nekdo: malo se motiš... ponudnic za "široki krog" je tam nekje 1000 MAX, raje 100 manj. so določene ki delajo samo za privatne stranke...

tvoj vir se moti, ali pa jamBra kot vsi ostali podjetniki:) povprečno ima "solidna" punca na dan 5-10 obiskov. toliko je tudi realna zmogljivost, v enem "šihtu". so pa določene ki jih imajo tudi več... moraš pa vedeti da ne delajo vsak dan..

uradne ocene so tako tako, odvisno kdo jih dela. je pa tako da v slovenijo hodijo tudi tujci... tako da zagotovo je uporabnikov vsaj 50.000... ali več...

in še nekaj glede 100€. 125€, toliko je pobiral "organizator" puncam na tržaški (je priznal tudi na sodišču) in so mu plačevale... dokler ni zmanjkalo zaradi drog..

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nekdo: malo se motiš... ponudnic za "široki krog" je tam nekje 1000 MAX, raje 100 manj. so določene ki delajo samo za privatne stranke...

Ne drži. Če jih je bilo pred petimi leti 5000, kar je bilo (sicer kot ocena) objavljeno v časopisu in na televiziji, potem jih je danes kvečjemu precej VEČ, kajne?
In če je v Sloveniji kakih 20.000 študentk in se jih prostituira le 2% (kar je ZELO ZELO realno), jih je 400 samo med študentkami. Vseh prostitutk pa naj bi bilo po tvojem le 900?
bonk.gif

Citat:
uradne ocene so tako tako, odvisno kdo jih dela. je pa tako da v slovenijo hodijo tudi tujci... tako da zagotovo je uporabnikov vsaj 50.000... ali več...

Če je šlo k prostitutkam pet let nazaj kakih 10.000 slovenskih moških dnevno, jih gre danes z ozirom na recesijo kvečjemu manj, ne pa več.
Če pa misliš, da gre v Sloveniji dnevno k prostitutkam 40.000 tujcev, si pa
bonk.gif

40.000 tujcev jih dnevno niti ne pride v Slovenijo (mogoče med turistično sezono), med njimi pa je verjetno tudi kakšna ženska, kakšen otrok in kakšen moški, ki za plačljiv seks ni zainteresiran!

Kar odpri bordel, pa boš videl, koliko se to še izplača in koliko moških bo prišlo dnevno. Dati 50 evrov za seks pri plači 500-750 evrov, ni enako, kot dati dnevno 2,5-5 evrov za eno, ali dve pivi... Še zdaleč ne. Brez kave, piva, cigaret (skoraj) ne moreš, brez obiska prostitutke lahko. Rešitev: rokomet, žena, prijateljica, punca...

Koliko stane 50 - 100 popitih piv mesečno? Koliko stane en zavojček cigaret dnevno-vsak dan en zavojček? Koliko staneta dve kavi dnevno na mesečnem nivoju?

Prioriteta praznjenja pri veliki večini moških ni več na prvem mestu. Predvsem, ali tudi iz finančnih razlogov.

Ti pa se kar tolaži, da prostitucija laufa 100 na uro, vsak dan bolj... Le zakaj gredo cene potem proti 30 evrov? Ker je vsak dan manj strank! Pa še slabše bo.

Nazadnje urejeno:

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Tik pred prihodom evra sva s kolegom za hec vprašala za ceno v gostilni Katrca (Rožna dolina v LJ), ki že celo zgodovino slovi kot kurbišče. Takrat je "ključ od sobe" stal 17 jurjev + gratis welcome drink... Očitno so se tovrstne usluge precej pocenile. Res pa je, da so tja prihajali možakarji z debelejšimi tošelni in nobel avti.
Sam nikoli ne bi šel na kurbe. To se mi zdi približno tako, kot bi jedel s tal na železniški postaji... precej odvratno.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Pa saj je normalno (in logično), da ne morejo gospodične in gospe s šestimi ali osmimi seksi zaslužiti delavsko, ali mogoče celo povprečno slovensko plačo. Če bi bilo tako, bi na vogalih stale ne samo delavke, ampak tudi prodajalke, tajnice, itd.

Tako pa je treba za 1500 evrov vsaj 30x -40x napolniti španjico... In tistim, ki to storijo lažje, kot da si zamenjajo tampon (tudi take so!) je to privzeti način služenja in jim kakšno delo, plačano 600 - 800 evrov niti slučajno ne hodi po glavi.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
nekdo ti se kar tolči po glavi samo pojma pa nimaš... konkretnih zadev ti ne bom pisal, vendar tole kar ti v cajtngih prebiraš je bedarija. pojma nimaš o sceni, zato bolje da si tiho. in 900 je kar realna številka, jih je recimo kakih 50-100 ki delajo za zaprt krog... kje sem pisal 40.000 tujcev? je pa gostov zagotovo 50.000!

realno je da so cene 50€ previsoke, to je pač posledica eura... vendar jim zaenkrat to laufa, je 50€ celo poceni v ljubljani...

ah ti se kar tolči po glavi in živi v enem imaginarnem svetu... realnost je na žalost (Ali srečo) krepko drugačna...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Vidiš, jaz pa mislim , da ti nimaš pojma o sceni. Glede na to, kar si napisal...
In tistih 50-100, ki delajo za zaprt krog, je pri realni številki slovenskih prostitutk, ki je (vsaj) 8000, le majhen delček, ki nič ne dokazuje. Tako kot tudi nič ne dokazuje ena, ki jo poznam, in ki hodi seksat v Italijo (za zaprt krog) za 250 evrov po stranki. Očitno ne moreš razumeti, da so to zelo zelo redke IZJEME, seks za 30 ali 40 evrov pa je v Sloveniji PRAVILO.

In tudi vem, v interesu česa in koga je tako pisanje (da laufa 100/uro).

Laufa namreč le še 30/uro, pa še slabše bo, kajti standard/kupna moč velike večine ljudi bo vsekakor šel še dol, ne pa gor...

In ker je najina debata prerasla v običajen slovenski fajt (kdo ima daljšega, kdo ima debelejšega), se jaz tega fajta in dokazovanja, kdo ima prave informacije, ne grem več.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
nekdo: pa kdo govori o puncah za 250€? teh je jako malo. so ampak jih je malo. največ jih je za 50€, mb za 40€...

prostitutk niti pod razno ni 8000!!! ok morda tudi unih v pokoju:) dejavnih na sceni (Vsaj v roku 1/2 leta) je pa tam do 1000. pa še to preveč... kar malo preštej št oglasov, potem pa se zavedaj da ima vsaka punca 10gsm-ov... pa boš videl da jih ni več veliko...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
30, 40? Zakaj se mi zdi, da sem slišal o višjih cifrah. Kok je potem blowjob? 10? :gin:

Poglej, zgodba je taka:
po telefonu ženska reče recimo 50, ko prideš, lahko (če ni ravno top model) znižaš na 40. Na koncu rečeš: mi je malo drago, naslednjič dam 30, več ne. Ona odgovori: bomo videli, še pokliči.
In če ima kakšen teden slabo nabirko, te pokliče kar ona: Kdaj boš spet prišel? In jo spomniš: rekla sva trideset. Reče: bova videla. Prideš na vrata in rečeš: torej bi šlo za 30? Večinoma gre...

Blowjob za 10? Ga ne iščem. Bi pa verjetno z ne veliko napora našel erotično masažo za 20 evrov, ki vsebuje tudi blow...

Handjob v Berlinu? Sitnica - 5 evrov! Vir: oddaja nemške TV.
Fuk v Makedoniji (Ohrid, mogoče Struga, ali celo Skopje - seveda ne v najboljšem hotelu): sitnica - 7 evrov. Vir? Oseba, ki je seksala za 7 evrov in ji verjamem.

Vir informacij, katera v Ljubljani in bližnji okolici daje za 30 evrov, je moj znanec, upokojenec s 550 evri penzije, ki ga še vedno srbi tič, vendar še kako gleda na 10 evrov. Mimogrede, tudi med zaposlenimi so taki, ki jih srbi, vendar jim 10 evrov več ali manj nekaj pomeni. In ni jih malo, jih je vsak dan več. Ni čudno, da omenjeni penzionist cele dneve kliče in zbira najcenejše ponudbe, ki pa seveda niso vedno najboljše... Top modelov ranga 80 evrov si pač ne privošči, ker pravi, da je luknja luknja. Pravi tudi, da so "modeli" pogosto leni za seks, da se jim ne da jahati ali nasploh biti aktiven. Človek pa pri šestdesetih gotovo ni več Mitja Petkovšek, pa tudi malce zblojeno bi bilo, da bi plačal prostitutki 80 evrov, potem pa še izvedel pol Kamasutre za njeno veselje in užitek, ona pa bi bila za ta denar pasivna, kajne?

Vidiš, midva z znancem celo veva, kje v strogem centru Ljubljane je (zelo dobra) kava 0.80 evra. Vem, pa ne povem. Da me od togote ne ustreli konkurenca.
evil.gif

Tako kot bi me konkurenca ustrelila, če bi javno objavil seznam kurb, ki dajo za 30 evrov, ali pa telefone tistih, ki delajo za 30 evrov erotično masažo brez seksa, ko pa ti med masažo stopi, pa se nataknejo na količek (in to za isto vsoto)...

Nazadnje urejeno:

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
meni se gabijo takšne punce, ne vem ne bi mogel. Imel sem možnosti preko službe (par krat smo končali ful uspešno projekt in nas je šef povabil v striptis club in tudi varianta sexa). Vsak je imel možnost vsaj ene par nategnit - vse plačano, saj so bile zelo lepe punce, samo ko vidiš kako oduren folk hodi tudi tja in si predstavljaš njega prej z eno od tistih bejb, pa ti vse dol pade.
Ko se že ravno pogovarjate o ceni, v našem kraju so cene od 30,40 dalje.
Ni ga čez domačih punc ali prijateljic, katere poznaš in veš katere tipe imajo oz. so imele in se z njimi dol daješ, kot pa z neznankami po možnosti s kakšno boleznijo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ej naivko..

Od kod ti ideja, da za vsako znanko veš, s kom vse je bila? Lol, si zraven svečo držal?Aja, pove ti, ti pa verjameš..ha ha..

Za kondome si že slišal?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Moja info iz prve roke:

Pred uvedbo eura ( tam okoli leta 2001 ) sem dal za kompleten servis 15 jurjev. Zgledalo je tako: pokličeš eno cifro v Salomoncu.Moral sem zavrtet več cifer, ker so bile linije zasedene...Ona dvigne...poveš kaj bi rad (ona tak ve..lol)..pove ceno..rečeš ok, jutri bi prišel..ok ti pove kam naj greš..

Prideš..ti ofna ena, ki ima ene 5 let več, kot je pisalo v oglasu (recimo, če piše, da je 20, je ziher 25 ). Pol hoče prvo keš na mizo, nakar ti reče..da se idi stuširat. Prideš, te prvo kao masira, ti ga drka in fafa preko kondoma...pol jo malo nabijaš...spredaj, pa zadaj (ne v rit )..pa konec..Se greš spet stuširat, se zahvališ in greš..

Drugič sem bil že malo bolj pogumen, sem poklical eno (drugo) in ji rekel, da nočem fafanja preko kondoma, da mi ga bo pa zdrkala brez gumice....Se je dalo zmenit..Pa povedal malo..kak položaj imam raje..To je kot privseh storitvah..lahko malo handlaš..

Pol sem nehal to delat...Ker je, kot pravi Bitch_inside, ceneje, če greš zvečer ven, pa eni plačaš dva dražja koktejla..Malo zabave pač...po pameti..tolk od mene..ajde