Citat:
Uporabnik ynos pravi:
30, 40? Zakaj se mi zdi, da sem slišal o višjih cifrah. Kok je potem blowjob? 10? :gin:
Poglej, zgodba je taka:
po telefonu ženska reče recimo 50, ko prideš, lahko (če ni ravno top model) znižaš na 40. Na koncu rečeš: mi je malo drago, naslednjič dam 30, več ne. Ona odgovori: bomo videli, še pokliči.
In če ima kakšen teden slabo nabirko, te pokliče kar ona: Kdaj boš spet prišel? In jo spomniš: rekla sva trideset. Reče: bova videla. Prideš na vrata in rečeš: torej bi šlo za 30? Večinoma gre...
Blowjob za 10? Ga ne iščem. Bi pa verjetno z ne veliko napora našel erotično masažo za 20 evrov, ki vsebuje tudi blow...
Handjob v Berlinu? Sitnica - 5 evrov! Vir: oddaja nemške TV.
Fuk v Makedoniji (Ohrid, mogoče Struga, ali celo Skopje - seveda ne v najboljšem hotelu): sitnica - 7 evrov. Vir? Oseba, ki je seksala za 7 evrov in ji verjamem.
Vir informacij, katera v Ljubljani in bližnji okolici daje za 30 evrov, je moj znanec, upokojenec s 550 evri penzije, ki ga še vedno srbi tič, vendar še kako gleda na 10 evrov. Mimogrede, tudi med zaposlenimi so taki, ki jih srbi, vendar jim 10 evrov več ali manj nekaj pomeni. In ni jih malo, jih je vsak dan več. Ni čudno, da omenjeni penzionist cele dneve kliče in zbira najcenejše ponudbe, ki pa seveda niso vedno najboljše... Top modelov ranga 80 evrov si pač ne privošči, ker pravi, da je luknja luknja. Pravi tudi, da so "modeli" pogosto leni za seks, da se jim ne da jahati ali nasploh biti aktiven. Človek pa pri šestdesetih gotovo ni več Mitja Petkovšek, pa tudi malce zblojeno bi bilo, da bi plačal prostitutki 80 evrov, potem pa še izvedel pol Kamasutre za njeno veselje in užitek, ona pa bi bila za ta denar pasivna, kajne?
Vidiš, midva z znancem celo veva, kje v strogem centru Ljubljane je (zelo dobra) kava 0.80 evra. Vem, pa ne povem. Da me od togote ne ustreli konkurenca.
Tako kot bi me konkurenca ustrelila, če bi javno objavil seznam kurb, ki dajo za 30 evrov, ali pa telefone tistih, ki delajo za 30 evrov erotično masažo brez seksa, ko pa ti med masažo stopi, pa se nataknejo na količek (in to za isto vsoto)...