Pizdarija, diplomirali boste. Večina slovencelnev vzame paket med 10 in 20 EUR mesečnega stroška in če danes pregledaš vso ponudbo na SLO trgu ti ne vzame več kot 15 minut. Če kupuješ še telefon z vezavo, pa še nadaljnih 15 minut za pregled ponudbe v zadanem mesečnem strošku. Kaj si je res težko vzeti od 15-30 minut cajta za pregled ponudbe, katero lahko zadovoljno uporabljaš še xy cajta, ne pa da zagrabiš prvo ponudbo za dober telefon ostalo pa niti ni važno. Potem se pa še 24 mesecev po glavi tolčeš. je pa res. V recimo 10-20 EUR mesečnega stroška dobiš dobre pakete z zakupljenimi količinami, vendar dragimi telefoni. Za cenejši telefon je treba še kakšno opcijo vzet, kar pa na precenjene telefone pri operaterjih pomeni samo kreda za telefon in ne ugodnost, da dobiš cenejši telefon ob vezavi.
Ko sem najbljižji 1500 sklepal sem raje vzel popust, če sem se že moral vezati in za ugodnih 13, 41 EUR na mesec dobil paket, ki mu še danes ni konkurence nikjer, tudi pri BOBU ne. Telefon pa v redni prodaji, ker je konkretnejše cenej kot pri operaterjih z nevem kakšnimi vezavami.
Ko sem najbljižji 1500 sklepal sem raje vzel popust, če sem se že moral vezati in za ugodnih 13, 41 EUR na mesec dobil paket, ki mu še danes ni konkurence nikjer, tudi pri BOBU ne. Telefon pa v redni prodaji, ker je konkretnejše cenej kot pri operaterjih z nevem kakšnimi vezavami.