Sem dobavljal bauhausu še v času ko je bil na bratislavski in dokler se nisem navadil so bile vsak teden take zgodbice. Kolikokrat sem šel penast od njih, jim fuknil dobavnico nekam, jih pošiljal u tri krasne,.....ker logično tam ni nič. Eno je biti len, drugo pa še neumen in žleht hkrati. Ko so zagledali šleper so se poskrili kot podgane. potem pa sva s šoferjem ob dveh parkiranih viličarjih po 20 kom prikolic zložila ročno. Približno 2x tedensko.
V obiju je bilo "malenkost" bolje, v merkurju pa ista zgodba. Pa sploh ni važno al je bil na prevezmu študent, 50 letnik ali pa samo varnostnik. Očitno so se lenobe nalezli eden od drugega. Jim je pa seveda nenormalno veliko robe uspel uničit. Še danes mi ni jasno kako lahko toliko škode narediš s tem da nič ne delaš. Res da je tam roba bolj pofl, ampak vseeno. Takim debilom res lahko daš za prekladat samo drva.
Sem pa tam "nabral" še en strereotip. Za 25 letnega faliranega ljubljančana si vedno predstavljam pametnjakoviča v bauhausovem skladišču s petnajst let starim funferjem.