Pozdrav družba. Kako bi vi reagirali v dani situaciji, kak nasvet? Kolega mi je pred tremi meseci zrihtal službo pri privatniku, sicer meni luštno delo ampak nočno od 11h do 07h. Vse prav, dokler ne izvem, da zame ni menjave, oz. si jo naj sam najdem in pručim, da me menja. Ok, sem mislil bomo že nakar slišim, da je to pri njih stalna praksa. Če češ menjavo, najdi si jo, samo, da bo narejeno. Žalostno, ampak tako to je pri nas, če češ soliden denar boš jebal ježa . Zdaj pa tista resna, do danes sem naredil 62 zaporednih nočnih brez dneva fraj! Saj nimam menjave... En teden nazaj pa grem po eni nočni dpat, me trese ko psa, obliva polt, imel drisko in ene 10krat sem tisti dan bruhal. Potem pride pa PAZITE sobotna nočna. Skratka v soboto pop. se zbudim, opravki in to, zvečer delat, pridem zjutri domov, psa na sprehod in spat... Ni šans, nisem mogu pa da se na glavo postavim. Prebedim celo nedeljo, opet v nočno, v pon. zjutraj enako. Ni pogojev da zaspim, samo ležim. No prebedim pon. in še nočno, kaj mislite, da je blo danes? Isto! Ne spat pa da sem ne vem kaj. Zanimivo mi je, da čutim, da sem na smrt utrujen, samo budn sn pa kot, da sem spal 15ur? Kaj za hudiča je zdaj to, ker današnje bedenje pa še ena nočna, če jutri ne bom mogu spat kot se zagre al bom umrl al se pa sam fentam. Od sobote do srede je pa mal jeba. Jaz sumim živce, ker firma, sploh pa šef so kruto pokvarjeni, vem, samo saj veste, žvet pa moraš v naši ljubi državici. Bolj me pa trenutno skrbi tako dolgo časovno obdobje bedenja...