Izginotje pošiljk

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik skala pravi:
dejansko bi lahko šel v trgvino in trgovina bi bil tvoj posrednik. seveda imaš vso pravico zahtevati boljše storitve, ampak glede tega lahko sotriš bore malo. še največ če se izogneš tistega dela, kjer nastaja težava...

Ko bo marža 5-10%, ne pa 30%
stupid-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
@skala govoriš tako kot bi sedaj deavcu v SLO, ki ni dobil 2 meseca plača, dejal pa bi šel delati v tujino. no vidiš sedaj pa nosiš tveganje in plače ne bo
smile-1.gif
KAJ smo s tem rešili :D ?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
delavec ni dobil dva mesca plače ker bi vsi kupovali deirektno iz tujine čim ceneje potem trgovec propade in delavca ne more plačati. no ti nosiš del odgovornosti za neizplačano delavčevo plačo.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik skala pravi:
delavec ni dobil dva mesca plače ker bi vsi kupovali deirektno iz tujine čim ceneje potem trgovec propade in delavca ne more plačati. no ti nosiš del odgovornosti za neizplačano delavčevo plačo.

Zakaj če dela v gradbeništvu ?
uf-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
samo zato, ker ti ni všeč še ne pomeni, da je bolano. kupuješ od kitajčkov nočeš plačevati carine in ostalih dajatev potem se pa čudiš da tu ni dela. lahko končava, ker nikoli ne bova prišla skupaj, ker se ti godi krivica, ker nisi dobil paketka.
aja zakaj, če dela v gradbeništvu? ker je vse povezano.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Če mi več trgovcev javlja, da ne bo več pošiljalo v SLO zaradi čudežnih izginotij, potem lahko veš kje je krivec ??

To je ravno tisto, kar mene tudi moti. Da dobimo zaradi srak slab sloves in ne pošiljajo k nam. Kaj se šele v Italiji dogaja, da jih ogromno ne pošilja k njim...

22. jul 2007
13.639
1.797
113
124
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Zakaj ne brez tracking, kaj jim ni jasno ?

Če je težava pri njih da kradejo robo, naj potem plačam še sam dodatno posebno embalažo, da se ne bo na otip recimo videlo za kateri predmet gre, naj naročim še tracking/registered, da bom moral podpisati ob prejetju pošiljke IN to vse zaradi tega ker jim ŠEPA proces in ker kar nekaj pošiljk POKRADE ???

Višek od viška tale naša pošta.
a misliš da na pošti ne premorejo rentgenske naprave za pregled pošiljk
grims-1.gif

Neuromancer

Fizikalc
24. jul 2007
344
116
43
Lopovi so kar inovativni... En je strgal nalepko z mojega paketa s štirimi vrečkami kave in z njo prelepil naslov na plastični kuverti, v kateri je bil nekakšen odpirač za drugega naslovnika v Sloveniji. Tako paket kot kuverta sta prišla iz Anglije. Kavo so mi po prijavi incidenta sicer takoj poslali še enkrat, ne vem pa kaj bo, če se izgubi še kaka pošiljka... Slovenija je še pred tem izginila iz seznama držav v tej angleški internetni trgovini in je treba za vsako naročilo klicat gor.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.132
11.220
113
uf, zdaj mi je jasno, zakaj je vedno manj pošiljalcev v SLO.. mater jim kradljivo..upam da se bo uni zastrupil na ukradeni kavi.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Nekaj takega se je tudi meni zgodilo in vidim da nisem osamljen. Naročil sem dve malenkosti na dx.com in čeprav je bila vrednost manjša od 20€, je bil paket odprt in ena škatlica prazna. Skoraj ne verjamem,da so krivi Kitajci.