Izdelki Ave - akcija?

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene vse mine, kadar sem povabljen na kak piknik in "mojster" zliva pir po mesu.
Ful dobro je tudi, ko si sam v vlogi peka in pride mimo kak tak "mojster" in ti polije enih par deci iz piksne. Ko lahko kar popizdiš... Ne vem kdo si je to zmislil in kakšen je namen tega, razen zmanjšanja temperature,..
 

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene vse mine, kadar sem povabljen na kak piknik in "mojster" zliva pir po mesu.
Ful dobro je tudi, ko si sam v vlogi peka in pride mimo kak tak "mojster" in ti polije enih par deci iz piksne. Ko lahko kar popizdiš... Ne vem kdo si je to zmislil in kakšen je namen tega, razen zmanjšanja temperature,..

Ne vem kako to počnete ostali - jaz z pivom poškropim čevape max minuto preden jih vzamem iz roštilja. Tole o par deci je pa res mal krepka...
 

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ostali počnemo tako, da ne škropimo
wink-1.gif

Temperaturo žerjavice(ali plate) se uštima pred pečenjem in peče se le v lastnem soku.
Če je komu dejansko všeč čvap z aromo hmelja, naj jih raje marinira v priu pred pečenjem
evil.gif
Ne pa da med pečenjem odplakneš lastni sok in ohladiš meso.
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
joj kolk ste eni tecni s temi vasimi gurmanskimi znanji in bogokletnostjo kot je zlivanje pira po "kvalitetnih" pakiranih cevapcicih
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
eni si ne znajo predstavljat "neškropljen" žar in jim "nekaj manjka". drugi kontra. o okusih se pač ne razpravlja!

na žalost tudi eni ne marajo "medium" pečene plučne... in hočejo samo "really well done"...
 

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Najboljši pa so tisti, ko pridejo zraven žara pa "pametujejo" ... ne tako, pa tako, pa daj raje tako ... evo izvoli orodje, jaz bi tud raje sedel pa jedu in pil, pa moril peku kdaj bo pečeno
smile-1.gif
 

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene vse mine, kadar sem povabljen na kak piknik in "mojster" zliva pir po mesu.

+1

vidu extrem ko je tud ribe polil z pirom (na koncu je bil šmorn)

drugač pa zanimivo ka vse delate z čvapi iz pakunge :D men osebno je še vedno ist okus, pr vseh pakungah.
 

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
men nobeni čevapi iz pakung niso full dobri, full dobre ma moj mesar.
od anton-a so ok, od ave so tudi ok, za preživet so, da bi pa dol padal pa niso nobeni, razen od mesarja.
enkrat sem naredil štihprobo pa sem pri drugmu mesarju kupil čevape, sem dobil čevape v katerih je bila zmešana vegeta - bljak!.