Izdelki Ave - akcija?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
A imajo v kateri trgovini kakšne akcije za njihove čevape? Rabil bi malo večjo količino in zato bi se kakšna akcija še kako poznala.

hvala

pozdrav.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
poglej v Spar trgovinah oz njih mesnicah, ker Ave -to je mesna ind. Gornja Radgona dela čisto iste čevape pakirano za njih in so pol cene Avinih, poglej čevape spar in poišči na etiketi proizvajalca in boš našel Mir Gornja Radgona, torej samo druga emb.Ker pa ti čez vikend hitro zmanjkajo jih lahko kupiš tudi vnaprej in jih zamrzneš .

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
v poštem pridejo samo Sarajevski, teh pa verjetno Spar pod svojo znamko nima. Ali?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Seveda ne ker so izključno delani samo za Ave.Ker sem jih preizkusil ti povem da so daleč od tistih pravih Sarajevskih so le približek približno 30 % okusa kot bi ga morali imeti, meni so zanič razmerje ne odgovarja .

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Mercator ima *pomojem* trenutno akcijo za sarajevske pleskavice(!), mislim da +25% gratis.

Drugače ima Ave tudi svoje mesne centre, eden je v Kranju, in poštar mi večkrat prinese flajer z akcijsko poudbo v teh trgovinah.

edit: parkrat sem namesto sarajevskih vzel hofrove "tadolge" goveje in tudi niso bili slabi, prav tako so me zadnjič prijetno presenetili lidlovi gurmanski (mešano meso, s slanino)

Nazadnje urejeno:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Seveda ne ker so izključno delani samo za Ave.Ker sem jih preizkusil ti povem da so daleč od tistih pravih Sarajevskih so le približek približno 30 % okusa kot bi ga morali imeti, meni so zanič razmerje ne odgovarja .

vem da se ne morejo primerjati s pravimi sarajevskimi, vendar pa so za moj okus in okus ljudi, kateri jih bodo jedli še najboljši

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Meni so boljši od Meso Kamnik, imajo boljšo strukturo mesa in mešanice začimb, Avini so mi nasplošno preblagi tako da ko jih kupim jih ponovno z začimbami pregnetem in naredim na roko po svoje, še raje pa kupim meso , goveje 40% junetino 20% in svinjsko40 %ter začinim z domačimi začimbami , sol ,malo pražen luk toliko da postekleni luk in česen v prahu, to je po mojem okusu.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
A imajo v kateri trgovini kakšne akcije za njihove čevape? Rabil bi malo večjo količino in zato bi se kakšna akcija še kako poznala.

hvala

pozdrav.gif

če imaš kakšnega upokojenca v familiji in ima njihovo špar kartico, lahko koristiš 10% popust ob dnevih za upokojence,
greš takrat potem nabavit zalogo...

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
ma kupljeni so vsi isti, pa rečeš kar hoces al piše gor ave al pa neki xyz... vsi majo ist bedn okus. Čist drugo je če sam doma nardis pa butneš še kak dodatek not...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
ma kupljeni so vsi isti , pa rečeš kar hoces al piše gor ave al pa neki xyz... vsi majo ist bedn okus. Čist drugo je če sam doma nardis pa butneš še kak dodatek not...

Fajn. Že takoj na začetku pokažeš, da tvoje pisanje ni nič vredno
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DMX pravi:

hvala

pozdrav.gif

Če si iz Ljubljane, pojdi raje v mesnico Marinček za bežigradom.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
nevem kak okus mate vi, ampak tudi Marinček delikatesa Bežigrad ma malo boljši okus kot ave in podobni ampak še vedno, tist mix ko si ga doma nardis je daleč daleč bols ko tole iz štacune sori :D

zadnjič sm kupu po dolgem času nek balkan exspers je pisalo na pakungi, kupu sm ga sam zato ker je pisalo kao sestava nevem 60% enga mesa 30% drugega iz firbca... okus zelo podoben ostalim ....

zdj pa recimo primer če greš v sarajevo v centru so dejansko čist drugačni od teh kupljenih za moj okus boljši

Nazadnje urejeno:

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Evo, zadeva je že nabavljena, tako da hvala vsem na pomoči.

Sem pa vzel nekaj od Ave (sarajevske pleskavice), nekaj z`dežele (leskovačke čevape s kajmakom) in pa ta balkan express (užički čevapi) pa da vidimo
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Če so shitty čevapi meni tudi sede, če je mal pira čez.

Pa zadiši odlično.
cheer.gif