Izdelava seminarske

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Poznate koga, ki po ugodni ceni izdeluje seminarske naloge? Prej sem nekam klical in izvedel,da se gospa računa 17 EUR na stran, potrebujem cca. 20 strani, kar znesek bivših 80 jurčkov...
bonk.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Za eno generično seminarsko nekje 10, 15 strani v totalu se je včasih dajalo študentom 10 jurjev
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Seminarske je brezveze dajati drugim za delat, ker se ti ljudje ne potrudijo dovolj in tudi ne boš dobil tistega kar pričakuješ. Pojdi v knjižnico, poglej kaj pride v poštev, napiši predvideno kazalo in potem posamezna podpoglavja dopolnjuj in sproti navajaj vire.

Par ur dela in seminarska bo narejena. Pomembna je samo struktura in pravo gradivo in tudi seminarska bo zgledala tako kot si si jo predstavljal, vedel boš vse in vse ti bo jasno. Sicer pa mislim, da se seminarske trenutno računajo cca bivših 20 tisočakov in verjemi da ni vredno dajati tak znesek za tako malo dela.

LP
wink-1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Problem je v tem, ker nas je v skupini pet...in preden se vsi uskladimo, zgubim živce.... Pa tudi vožnje sem in tja nekaj nanesejo....
Res pa je tudi to, da se mi ne ljubi delat teh seminarskih, imam nekakšen divji odpor proti seminarskim nalogam....
jezen.gif

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Mate kakšnega piflarčka v skupini? Kaj se sekiraš nekdo jo bo že naredil, al si ti tisti taglavni ?

OFF: Kaj si rešil z tidtim hlodom?

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Sem glavni, zato sem se tudi odločil za lažji način....

Hlod je še vedno za cesto, ga je Policija odpela in zavalila nazaj...
frown-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
V tem času bi seminarsko že imel (in keš v žepu).
Ne glede na vse, bi pa jaz ostalim razložila, da sem jo kupila - in še dodatno pokasirala.
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Mi smo jo danes dokončal, pa nas je 11
grin1.gif
pač, 2 piflara naredita glavno, na seminarjih smo uskladili kak bo, 5 jih niti z prstom ni mignilo. Narejeno ko keks

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ja če vas je več v skupini si pa razdelite delo...mi smo, kadar smo morale delati v skupini po 4,5, vedno razdelile delo na enake dele (25 strani:5), enkrat je ena malo več naredila v smislu, da je dele skupaj dala, preletela tekst , oblikovala vse skupaj...drugič pa katera druga. In smo se kljub skupinski nalogi mogoče samo 1x ali 2x dobile posebej zaradi tega. Vse se da zmenit, kjer je volja
smile-1.gif
In če si tako razdeliš delo imaš svoj del odlično narejen v enem vikendu, ali še manj.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Raje ne bi javno pisal...lahko, da kak asistent sodeluje na alterju...