Izbira avta

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
tiguan ... al pa kuga

kaškaj je polizdelek, avto je znotraj drvarnica, ročica za sedež nastavljat je ista ko v yugecu
confused-1.gif
nevem no iz kakega razloga pali folk sploh na ta "avto"

Zakaj folk pali na Kaškaja? Ker za razliko od one Holzwagen žalosti vsaj približno dobro zgleda in ne crkuje
nahrung002.gif

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
KSZ

Sam Kuga je res kar dobra izbira. Ni toliko star, oblika je OK, cena je pa ravno v okviru proračuna (2.0l TDCi 100kW (136KM) DPF 4x4 - ročni menjalnik - 6 prestav z opremo Titanium pride po ceniku 31.000€). Že sedaj ti ostane nekaj za dodatno opremo, če pa še kakšen popust zdilaš, potem si pa itak zmagal.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Ford Kuga je kar zanimiv. Treba ga bo pogledati v živo, kako izgleda. Mimogrede, kako se vam zdi pa Opel Antara? Veliko opreme v rangu denarja, kot sem napisal v začetnem postu.

LP!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
jaz bi tudi kugo, al pa foksvagn. samo reno ne. ker v tem te pa mora bit pošteno sram na cesti ko se folk obrača za tabo samo zato, ker je tak grd
bonk.gif

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Ford Kuga je kar zanimiv. Treba ga bo pogledati v živo, kako izgleda. Mimogrede, kako se vam zdi pa Opel Antara? Veliko opreme v rangu denarja, kot sem napisal v začetnem postu.

LP!

Nisem vozil se ostalih nastetih.... sem pa vozil tako Antaro/in Captivo. Meni ni predstavljala nobenenga posebnega zadovoljsta. Trda plastika, motor s turbo luknjo, pogon povprečen... Upam, da je konkurenca boljsa, ker ne vidim nobene prednosti pri taksnih avtih v primerjavi z "navadnim" avtom(ki seveda ima 4x4)

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
antara/captiva je crap
požrešen, nikamor ne gre, klima gor piha mrzlo v noge vroče, pogon slab

najslabši korejski suv definitivno