Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Aha, se pravi, da ne gre. Pripravljen sem plačati strošek menjave paketa 10 eur, ugodnost pa je še vedno v treh cifrah, tako da se mi samo zaradi večje količine neta ne splača menjati. To mi je pri A1 resnično ena velika pomankljivost :-(
Pri A1 tega ni... Razen če nisi vezan se lahko zmeniš da ne plačaš menjave paketa.. A če je vezava pa moreš odplačat vezavo meni tega še ni ratalo da bi menjal ne da bi odplačal vezavo
Uradni odgovor A1 ( Nekaj minut nazaj na FB prek ZS )
Res je, pravil nismo spreminjali. Pri menjavi paketa se zaračuna strošek menjave paketa in v primeru, da je še aktivna vezava tudi sorazmerni del prejete ugodnosti.
Pojdi v njihovo poslovalnico - ne h koncesionarju in vprašaj v živo. Mi smo že vse živo delali brez plačil prehodov - mora prodajnik poslat mail v odobritev pa je. )
Ampak ce ti v svoji blizini nimas pravega sogovornika, se ne pomeni, da se ne da ... Veliko se da zmenit... ... res pa je, da imajo pooblascena prodajna mesta malce manj kompetenc, da bi take zadeve urejala ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.