Ivan Janez Janša GOTOF JE!!

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Jaz vas ne razumem zakaj eni toliko jamrate o levih pa desnih pa crnih pa rdecih?? WTF? Jaz sploh ne vem kdo je kaj pa zakaj, ker se mi to zdi bolano, da se tak delite. Mi ne rabimo nobenega od teh, ampak mlade normalne ljudi, neobremenjene z jebeno politiko v bilo katero smer!! To kar imamo zdaj je najslabsa oblika vladanja, vsi kradejo pa nobeden nic kriv in nikomu nista. Pravna drzava? Kje?
Zakaj rabimo v Sloveniji 90 majmunov, da nas jebejo in delajo po svoje? In vsak gleda kaj bo lahko naredil, da mu bo cimvec v zep kapnilo. Tega se treba znebit, saj so eni in isti ljudje ze vec kot 20 let na oblasti, pac enkrat kradejo eni, enkrat drugi (beri vladajo)...

I

Izbrisan uporabnik #488

Tema spet uhaja v obdobje po 06.04.1941.

Dajte met neko samokontrolo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Jaz vas ne razumem zakaj eni toliko jamrate o levih pa desnih pa crnih pa rdecih?? WTF? Jaz sploh ne vem kdo je kaj pa zakaj, ker se mi to zdi bolano, da se tak delite. Mi ne rabimo nobenega od teh, ampak mlade normalne ljudi, neobremenjene z jebeno politiko v bilo katero smer!! To kar imamo zdaj je najslabsa oblika vladanja, vsi kradejo pa nobeden nic kriv in nikomu nista. Pravna drzava? Kje?
Zakaj rabimo v Sloveniji 90 majmunov, da nas jebejo in delajo po svoje? In vsak gleda kaj bo lahko naredil, da mu bo cimvec v zep kapnilo. Tega se treba znebit, saj so eni in isti ljudje ze vec kot 20 let na oblasti, pac enkrat kradejo eni, enkrat drugi (beri vladajo)...

Žal je tako, če je glavni lopov že 20 let pri koritu. Lep zgled za druge.
evil.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja seveda, tisti, ki naj bi z avtorskimi honorarji kupil pol Trente in potem mešetaril s stanovanji v Ljubljani huje kot Stanovanjski sklad.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Ali bomo potem kaj spremenili v Slovenski politiki? Dopustili bomo, da bo še naprej tako, kot je bilo dosedaj.
Zdaj je čas, da pokažemo, da nam ni vseeno.

dokler posredno jankovicu pojes hvalnice z odpravo lisicenja a je vsem jasno da je on glavno leglo mafijastva, korupcije, kraje itd itd...potem ne bo se dolgo nic drugace. Zal zaradi takih kot si ti. Saj na skrajni desni je isto...zato smo pa v ku....

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Podgane že bežijo na Ciper, bežite dokler je še čas, pa Persen pomirja
hysterical-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Jankoviæ je dejansko ogromno naredil za Ljubljano in Ljubljančane, kar pa ne moremo trditi za vse desničarje skupaj.
Zato ga imajo ljudje radi!
Janša kar je naredil za Slovenijo je bila le osamosvojitev, pa še to zaradi lastnih koristi, drugače verjemi se ne bi boril!!

I

Izbrisan uporabnik #488

V bistvu pa je nas občane začelo močno tudi zanimat KOLIKO SO TILE NAREDILI ZA SEBE?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Jankoviæ je dejansko ogromno naredil za Ljubljano in Ljubljančane, kar pa ne moremo trditi za vse desničarje skupaj.
Zato ga imajo ljudje radi!

hysterical-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Vem kaj misliš a režim se zaradi prvega stavka.
Posledično ga ljudje nimajo radi zaradi zega temveč zaradi tega, ker so bebci.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ti se kar krohotaj - ampak precej ljudi ga res iskreno obožuje.
Žalostno, ampak resnično.
Se strinjam.

Kaj je pa še bolj žalostno?
Da o teh ljudeh razpravljata dva ravno taka oz. celo še hujša primerka.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Za 30. november so že napovedani množični protesti proti premierju Janezu Janši, kjer bodo zahtevali njegov odstop.

Janši se očitno res že hlače tresejo....

Janša se je seznanil z varnostnim položajem v državi
"Predsednik Vlade RS Janez Janša se je na delovnem sestanku srečal s predstojniki in predstavniki ministrstva za notranje zadeve, obrambo, njunih organov v sestavi ter varnostnih obveščevalnih služb. Obravnavali so aktualno varnostni položaj v državi ter ukrepe in postopke za zaščito varnosti ljudi in premoženja," so na kratko sporočili z vlade.

http://www.facebook.com/JanezJansaTiSiNaslednjiGotofSi

Vir:
rtvslo