Nisem jaz privlekel v temo pravic, ampak "pravice in dolžnosti", ki morajo nastopati z roko v roki, če hočeš da sistem teče kot treba.
Sedaj lahko greva gledati po moji zgodovini na Alterju, kolikokrat sem tule gor kričal, kakšno oblast imamo, ki že 25 let zatira delo in mlad potencial - ter kolikokrat si ti to storil.
Kolikokrat sem s prstom - tudi v javnem življenju, pokazal, kako kriminalen je ta odnos, ko mladina po dragem in dolgotrajnem šolanju mora s trebuhom za kruhom, služit drugemu cesarju, ki ni k njihovi izobrazbi prav nič dal!
Cepec si, Apolo, tipični policaj. Plašnice si snemi dol iz nosa, da boš opazil še kaj drugega kot pa samo brezglavo uboganje zakonov, ki jih je zapisala klika nedotakljivih! Jaz sem se znal namreč že zdavnaj tej poslušnosti odreči, saj imam svoj ponos in čut za pravičnost. Imam pač zagamano mamo devico po horoskopu, ki nam je še pravočasno in konkretno izbila hlapčevstvo iz riti. Ko si boš pa ti uspel sneti tiste plašnice, se grem pa stavit za en €, da ne boš več hotel biti policaj.