Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Objektivno gledano, kaj pa je 5€ ali 3€ za obisk, če bodo urejene smeti in okolica?
Podoben problem so imeli pred leti v Idrijski Beli. Mi smo tja hodili za cel dan. Ko si prišel, si najprej pol ure pobiral smeti in urejal okolico...
Sedaj je urejena okolica, smetnjaki povsod, "ranger",...
Meni se grozno zdi, da ljudje ob vsej krami, ki jo nabašejo v avto za 1-urni izlet ali nekaj urni piknik pozabijo na...
...vrečke za smeti!
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Metode s cest s pretiranimi kaznimi bi morali prenesti na to področje (no, malo manj pretirane kazni). Zaposliti kakega inšpektorja več in naj nas nadzorujejo. Očitno nam ni druge pomoči. Nadzorujejo pa naj tudi, če upravljalec, ki storitev po mojem upravičeno računa, zagotavlja mesta, kjer je možno razvrstiti in oddati smeti. Smetnjaki ne smejo biti prepolni.
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Podobno je tudi pri reki Nadizi. S tem da mislim da so sli tam ze predalec s parkirnino.
LP
Snaga enkrat na teden odpelje smeti in toliko smeti se nabere v enem samem tednu, sedaj ko pobirajo parkirnino in bodo dobili dodaten denar se bodo lahko z snago dogovorili za dodatne odvoze smeti in jim plačali te dodatne odvoze smeti.Citat:
Uporabnik gufy pravi:
naj za začetek raje zrihtajo tiste polne smetnjake. nabasano polni, s kupom neložene smeti. verjetno jih noben ni odpeljal že kakšen mesec.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Vstopnina 4€ za odrasle, 0,8€ za otroke. Tole že meji na "luplenje" folka... Ampak majo pa res lepo uštiman...
: