ISIS na Šmarni gori

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kakši pametnjakoviči samo da čez RKC nabijate to vam je bistvo !
A ti zdaj verjameš v RKC kot verskega operaterja al v boga?

Sploh ni rečeno,da verjamem v karkoli,ampak pustim druge na miru,ki verjamejo ali jim je v veselje v nekaj delati.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
če pa je dovolj 250 cm2 ?? ??
kakšni so pa to motorji ???
13.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kolk vas lahko človek znervira,a ste pozabili na kapelico in napise??

Ja pisava je zdej važna pa oznake cm2 cm3 in ccm če je bolše?

Uf zgoraj prva beseda pozabil na koncu o ! Kje je še napaka,pejte gledat nazaj!!

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Dokler se take stvari dogajajo v manjšini -svinjske glave, grafiti kot ta--je po mojem še sprejemljivo, kajti bolj me jezijo taki ki se bogatijo na račun državljanov in si gradijo vile ki po čudežu preživijo rušenje kajti njihovi kolegi na hitro spremenijo zakon ki jim omogoča take gradnje, da drugo sploh ne omenjam.
Kaj potem takem sploh pričakujemo ? mladi ljudje Slovenci za trebuhom on kruhom iz države v svet drugi v državo za boljšim življenjem .
Eni verjamejo v vsemogočne bogove drugi v partizane tretji v tajkune vsi drugi gledajo samo kako napolniti svoj žep in pokrasti še tisto malo kar se država zadolžuje.
In tako se lepo islamizem širi bolj hitro kot se v naši državi ne more širiti nobena od omenjenih ver in cerkva še vedno smo manjšina v tej zmešnjavi bogov in verovanj ter rdečih in belih po duši še vedno nekje v socijalizmu v dejanskem življenju pa v nebesih in pri svojem delodajalcu -bogu vsemogočnemu.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kolk vas lahko človek znervira,a ste pozabili na kapelico in napise??

Ja pisava je zdej važna pa oznake cm2 cm3 in ccm če je bolše?

Uf zgoraj prva beseda pozabil na koncu o ! Kje je še napaka,pejte gledat nazaj!!
se mi zdi, da si se najbolj ti iznerviral. Ni problem v slovničnih napakah, problem je, ker ko beseda dobi drug pomen.
Pa še se ne bi obregnil, če ne bi ti še bolj drugim obračal besede, si pojasnjeval drug pomen....itd itd.
Pa da ne bom off. Nič nimam proti veri in krščanstvu. Dokler se ne vtikujejo v politiko, gospodarstvo......
Ko se vsi ti objekti uporabljajo za "pridige", ki nimajo veze z krščanstvom.... (no, vsi župniki ne, nekaj pa )

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
lanos... to je to ! zasral sem temo,ki je bila uperjena proti oškodovancem.Tako se je končala še ena brezvezna debata,kar je moj namen.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
In sproti še dodatno potrdil, kako malo imaš v glavi.
No sej v bistvu to počneš v vsaki temi, kjer se prikažeš
evil.gif