ISIS na Šmarni gori

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.slovenskenovice.si/...amisticna-gesla

Na Nora24tv je sicer drug naslov.

Citat:
Poglejte, kako huligani uničujejo vse, kar je slovensko!

no, katoliška kapelica pa res ni slovenska ...
priden.gif

to je bolj verski konflikt med musliæi in katolibani

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Klasika, ko ena vera izriva drugo. Tudi kristjani so nekoč rušili/prevzemali drugim verske objekte in svoje postavili na njihovih razvalinah.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mah to je navadna zajebancija rogovskih grafitarjev, grafitar ni ne katolik ne musliman, saj to je logično.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
to je bolj verski konflikt med musliæi in katolibani

Zelo napačen in naiven pristop.
Poleg te malenkosti, da je katoliška vera vseeno naša "domača" vera že stoletja, je tudi bistveno, bistveno bolj strpna do ateistov.
Tako, da je "nevtralnost" ateistov v tem "spopadu religij" povsem primerljivo inteligentna, kot podpiranje nekontroliranega priseljevanja mladih muslimanov s strani LGBT skupnosti
bonk.gif
.
.
Če muslimani katolikom še nekako priznavajo možnost "odhoda" ali plačevanja davka za obstoj na njihovem ozemlju - je za ateiste samo ena opcija
uf-1.gif
- oz. glavca preč.
.
Disclaimer: ateist

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Čakej, zakaj bi podpirali manjše zlo
confused-1.gif

Dela naj se na tem, da se odpravi vse kretene.

Btw, telim preveč zagretim musličem dol visi za katolike. Še malenkost drugačne verzije svoje vere ne priznavajo. Vse kar ni isto kot oni gre slej kot prej ob glavo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
No tole je zraslo verjetno v glavah parih zmešanih mulcev, pa so nakracali na kapelico, zjutraj v nedeljo jih je pa mamica k maši nagnala.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Čakej, zakaj bi podpirali manjše zlo
confused-1.gif

Dela naj se na tem, da se odpravi vse kretene.

Ker je manjše
grin1.gif
.
Itak, da so vse vere megla. Vseeno jo veliko ljudi potrebuje, da pač lažje funkcionirajo.
Tudi meni je bila RKC zaradi "mahnjenosti na denar" vedno zoprna a, ko je človek zrelejši začne na vse gledati drugače.
Mnogo ljudi najde v cerkvi oporo, ki jo ne dobijo pri svojih sorodnikih/prijateljih/sodelavcih itd... ...in potem pač tisto parcelo zapustijo cerkvi.
.
Zadnje čase večkrat razmišljam takole, če na "drugi strani" pogledamo npr. Slovenijo - od bruto plače nam požre 50% in še 22% od karkoli z neto ostankom še kupimo - razen za qurbe
grims-1.gif
.
In kaj mi Slovenija za moje davke nudi nudi?
- 90 opic v parlamentu + ?? v državnem svetu,
- "brezplačno" šolstvo 3 kakovosti,
- neobstoječ "brezplačni" zdravstveni sistem,
- luknjaste ceste - to še posebaj plačujemo cestnino in trošarine(kakšen domiseln izraz za davek) na gorivo,
- pranje možganov preko javne RTV,
- policijo in vojsko - ki ni sposobna zaščititi meja države pred hordami neoboroženih vdiralcev - vseeno tudi, če jih nebi imeli,
- neučinkovito sodstvo na meji burleske (a je Bavčar že v zaporu?),
- itd...

...in se mi RKC niti ne zdi tako slaba.
Letos me je moja celo zvlekla v stolnico k polnočnici - itak mi nič ni bilo jasno za kaj sploh gre - ampak ob odhodu si lahko na obrazih ljudi videl zadovoljstvo, mir, umirjenost... ...očitno jim je cerkev vseeno nekaj dala.

@Kalbo,
Tudi jaz mislim, da gre to za akcijo "kakšne" progresivne", anti-cerkvene mularije.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Bi se strinjal s teboj...

še huje od teh vernikov so pa Iphone in BMW , ali VAG verniki. To so šele sektaši.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
ampak ob odhodu si lahko na obrazih ljudi videl zadovoljstvo, mir, umirjenost... ...očitno jim je cerkev vseeno nekaj dala.
Jap, končno je bil konec maše in so se lahko vrnili domov na toplo k pršutu.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mah to je navadna zajebancija rogovskih grafitarjev, grafitar ni ne katolik ne musliman, saj to je logično.

Nikar tako zaletavo. Tole je delo budale (pa je lahko musliman ali anarhist) in to je precej večji krog, kot Rog.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
ampak ob odhodu si lahko na obrazih ljudi videl zadovoljstvo, mir, umirjenost... ...očitno jim je cerkev vseeno nekaj dala.
Jap, končno je bil konec maše in so se lahko vrnili domov na toplo k pršutu.

V naši državi oz. z vlado tej državi je isto , imamo boga in vernike nekaterim prav dobro gre drugi so pa odvisni od obljub v boljši jutri! Molijo pa vsak k svojemu bogu , največ k Janezu in .....k hudiču
A ni tako?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Klasika, ko ena vera izriva drugo. Tudi kristjani so nekoč rušili/prevzemali drugim verske objekte in svoje postavili na njihovih razvalinah.

se ti ne zdi cudno (mogoce vsaj malo?) da je skoraj vsaka beseda napacno zapisana? pa se v angleskem jeziku
bonk.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ksz

V to kapelco sva se jaz in spremljevalec umaknila pred hudo nevihto neke noči v času osamosvojitvene vojne ..
grims-1.gif