Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Če se nebi znašel potem bi že zdavnaj "crknil".
Očitno imata oba službo in sploh ne vesta kakšne so razmere pri iskanju službe in še imata predstavo izpred 4 let, ko si službo dobil preden se ti je kava ohladila.
Da se ne bomo dajali na suho, vaju prosim da vsak od vaju dveh napiše vsaj 3 prošnje za delo in jih pošlje delodajalcem in naj napiše da je na borzi in da nima s.p., ko bosta to naredila bosta imela realno predstavo, ko ne bo niti enega odgovora ali bo pa le ta negativen.
Na eno delovno mesto se v teh časih prijavo po 200 oseb, za s.p. odpret pa na borzi pošteno komplicirajo.
Ni problem prodajat regrat in borovnic.... ker to bodo vsi kupili, vprašaj ko greš na pijačo koliko kolegov bi kupilo ključavnico za 70€+
p.s.
Nikoli mi ni bilo težko delat in znam delat veliko stvari vendar vsak delodajalec vztraja da moraš imeti določeno šolo in mu ni važno, če nimaš te šole in imaš prakso v tej smeri, očitno raje vzeme enega ki ima šolo nima pa nič prakse.
Ko sem še imel službo sem se tudi sam spraševal zakaj nekateri ne najdejo službe sedaj pa vidim zakaj.
Ogromno podjetij ves čas išče delavce za isti delovno mesto in zakaj, zato ker ga imajo 1 mesec na probi, ki jo plača borza in oni nimajo nič stroškov in po enem mesecu vzamejo drugega in zgodba se ponovi in imajo zastonj delovno silo.
Ko bosta enkrat na mestu iskalca zaposlitve bosta spremenila mišlenje, tudi sam sem ga.
Točno tako je!
Tud meni ni problem delat, znam marsikaj, nimam pa pa papirjev oz poklicev za vse kar znam, in ker tega ni te nihče ne povoha, prošenj sem napisal že ohoho ... pa ni niti odgovora.
Ni mi problem delat sobot nedelj praznikov pa tud do poznih večernih ur ne, teži mi pa da bom mogu vse to delat za 570 eur, in to je pr nas narobe za pošteno delo NI poštenega plačila.