Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
kaj pa tista, mali, kje si zgubu mamico, kje si dobu liziko al neki tazga... sm jo slišala v KMŠju ene pol leta nazaj, pa mi sliči na mi2 sam na netu je pa nikjer ne najdem...

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
A mogoče veste ime komada in izvajalca:
"Hajde idi dalje polit æeš me kolom. Što je ovo noæas što se događa... Nešto sam slab i sve me pogađa. Rekla mi je da sam pijan i da dobro ne vidim, da bih takvu kao ona mogao da poželim, i da imam sreæe što voli kretene, pa bi mogla malo isprobati mene. Što je ovo noæas što se događa"

Učer sem slišal na radiu in mi ne gre iz glave, na googlu ne najdem nič...

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Mene pa zanima naslov komada, kise vrti v reklami za Zalo. Je en zlo znan komad pa se ne morem spomnt.
tongue-1.gif
Je mogoče Somewhere over the rainbow ?

EDIT: Kot kaže je.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Kaj kdo ve katera pesem se vrti v reklami za radensko?

V mislih imam to tanovo, ko ven iz steklenice poleti kao ena ptica iz vode....

konjskafiga

Pripravnik
14. jan 2008
33
0
6
37
Around the world
hmmm....Jaz sem pa že nekaj časa nazaj slišal na radiu en komad. Narejen na to foro oz. podoben je komadu Kosta ft. Omar Naber- Kaj bova zdej, vendar pa mislim da je to komad od Nikolovskega in Omarja (nisem pa prepričan). Spomnim se pa enega dela kjer poje o tem, da je z mamo govoril, kako je poznala včasih enga, k je pohal in on ji nazaj reče, da on pa zdej pozna enga, k ne poha. Upam da sem bil čimbolj natančen:) Hvala za pomoč
wink-1.gif

Lp Figa, Konjskafiga

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Iščem komad prži se srce moje od ljubavi tvoje (al tko nekako), v schranz verziji, ALTE dam.
grin1.gif