Iščem pa ne najdem in podobni primerki - muska

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38

Mylo - Doctor Pressure,
Imaš pa ful variacij na ta komad, tega, ki so prilepil je nek remix, tako, da veselo na delo.

Izhaja pa iz tega komada; Miami sound machine - Dr. beat (poje Gloria Estefan)

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
a pozna kdo mogoče ime izvajalke pesmi Somewhere over the rainbow, ki se je vrtela v BigBrotherju?

Izvajalka je Angelis, komad je pa na istoimenskem albumu
wink-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
KSZ

Jaz iščem pesmico o Beogradu. Iščem jo že 2 leti
uf-1.gif
Smo jo pel na novoletnnem žuru dol. Sem pozabu naslov, zdej je pa že tko, da sem pozabil celo naslov.
Lahko pomagate?

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
ksz

iščem en komad k sem ga slisal v ful velik mixih pa nihce ne pozna naslova. Je house komad, poje ena zenska gre pa prblizn tkole:
If this love's not meant to be, if a heart's not ready to open, if you make it I will see, It's broken.

ce kdo pozna je tudi na Chill House Mix 5 od DJ River, zacen se pa pri 13 minutah.
confused-1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
A se komu sanja, kje dobit kaj od 'Allan Taylor' ? Na torrentih ni nič uporabnega (0 seeds, 0 leech)...
Ded ima glas nenormalno podoben Mark Knopfler-ju, drugače pa se pojavlja na marsikaterem audiofilskem CDju (recimo na B&W Audiophile Recordings 3). Vglavnem res vrhunska kvaliteta.

100 Altov nagrade za tistega ki zrihta kak album v spodobni kvaliteti (160+kbps)
zmaga.gif

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=155416721

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Na muli imaš tole:

Allan.Taylor.(2007).Old.Friends.-.New.Roads.(Stockfisch).(EAC.APE.CUE).(Audiophile).rar

in še par drugih albumov. Tega sem ti nalimal, ker ima največ sourceov in očitno dobro kvaliteto zapisa. Ostali glede tega ne zaostajajo, imajo pa nekaj manj sourceov.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
44
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ

Jaz iščem pesmico o Beogradu. Iščem jo že 2 leti
uf-1.gif
Smo jo pel na novoletnnem žuru dol. Sem pozabu naslov, zdej je pa že tko, da sem pozabil celo naslov.
Lahko pomagate?

Ceca ima komad z naslovom Beograd. Sicer pa Beograd omenjajo v mnogih komadih, spodaj:

tekstovi.net

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Sem danes inštaliral mulo, pa mi je uspelo dobit ene 5 komadov (pa še to niso vsi zadovoljive kvalitete). Da bi pa našel cel album v kakem .flac formatu ali kaj podobnega, pa mi ne rata.
confused-1.gif

Ker server je sploh za glasbo? Zdaj sem na Razorback 3.0...

Hvala vseeno
nahrung002.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Mula zna bit kar komplicirana, če si začetnik. Poveže se ti itak na vse serverje, ki jih imaš navedene, ne rabiš izbirat. Pazi samo, da maš porte forwardirane, če uporabljaš router, drugače dobiš ful manj sourceov. To sicer lahko vidiš na strani, kjer so serverji navedeni. Desno spodaj imaš podatke pod My info.

Začne se tako:

eD2K Network
Status: Connected
...

V peti vrstici maš pa napisan ID. Če je High ID pol je vse OK, če pa Low ID, pol pa te tvoj firewall blokira in je treba to porihtat
wink-1.gif

Bodi konektan tudi na KAD network, pri Searchu pa pazi, da maš Method: Global (servers), Type pa Archives, da ti išče albume.

To je v osnovi to
wink-1.gif