Iščem kvalitetnega in ugodnega optika (očala)

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Potrebujem nova očala, zato iščem kvalitetnega in ugodnega optika (opravil bi tudi pregled dioptrije).
Najraje v celjski regiji, ni pa se mi problem zapeljat tudi v MB ali LJ.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Iščeš kvalitetnega in ugodnega optika ali očala? Ali oboje?
smile-1.gif

Mogoče je bolje najprej najti kvalitetnega optika, pa kasneje nekje drugje. Razen, če dobiš brezplačen pregled ob nakupu okvirja očal.

A ni Optika Pirc dost močna na štajerskem?

http://www.optika-pirc.com/?menu_item=sl_pregledi

http://www.optika-pirc.com/?menu_item=sl_kjeSmo

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Da ti ukradem temo. Jaz pa iščem, kje v ljubljani dobim poceni stekla za okvir, ki ga že imam. Pa kok pridejo? Stekla važno, da so...uporabljalo bi se jih samo za gledanje TV pred spanjem. Da dam lahko leče prej ven in kasneje ŠE gledam tv.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Vmes sem dobil info, da je tudi Hartlauer kar OK.

Ali ima kdo kaj za reči v prid ali proti Hartlauerju?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pregled: V okolici Celja - Irman v Žalcu.

Očala: Daleč največjo izbiro imajo pač - največji. Clarus v BTC-ju npr. Poleg tega so glede na svojo tržno usmerjenost tudi neverjetno prijazni. Prodajalka si je vzela najmanj pol ure in sva šla skozi malo morje različnih okvirjev.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Za Celje ne vem, v Ljubljani pa za pošten pregled priporočam Morela Okulisti .
Niso ravno zastonj, ne vem niti, če sploh delajo preko zavarovanja. Po moje enkrat na 5 let niti ni tako napačno odsvaljkati dobrih 100€ za popoln pregled. Vsaj veš pri čem si; meni so pri njih po več kot 30 letih ugotovljene dioptrije končno ugotovili, kaj je z mojimi očmi. Priporočam!!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz imam super izkusnje z optiko mali in v Izoli in v Medvodah.. super prijazni imajo pa kakor sem opazil zadeve za vse zepe..