Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Potrebujem nova očala, zato iščem kvalitetnega in ugodnega optika (opravil bi tudi pregled dioptrije).
Najraje v celjski regiji, ni pa se mi problem zapeljat tudi v MB ali LJ.
Da ti ukradem temo. Jaz pa iščem, kje v ljubljani dobim poceni stekla za okvir, ki ga že imam. Pa kok pridejo? Stekla važno, da so...uporabljalo bi se jih samo za gledanje TV pred spanjem. Da dam lahko leče prej ven in kasneje ŠE gledam tv.
Očala: Daleč največjo izbiro imajo pač - največji. Clarus v BTC-ju npr. Poleg tega so glede na svojo tržno usmerjenost tudi neverjetno prijazni. Prodajalka si je vzela najmanj pol ure in sva šla skozi malo morje različnih okvirjev.
Za Celje ne vem, v Ljubljani pa za pošten pregled priporočam Morela Okulisti .
Niso ravno zastonj, ne vem niti, če sploh delajo preko zavarovanja. Po moje enkrat na 5 let niti ni tako napačno odsvaljkati dobrih 100€ za popoln pregled. Vsaj veš pri čem si; meni so pri njih po več kot 30 letih ugotovljene dioptrije končno ugotovili, kaj je z mojimi očmi. Priporočam!!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.