Je kakor je. Se strinjam. Imam tudi eno stranko, ki je priznal da ne bi smel tolko stiskat štromarja... (je blo predrago položit cevi in je rekel naj da kar v zid kable, zdej ko bi mel pa na fertig bajti dodaten kabel, se mu je pa sam nasmehnil...) Ne pravim, da si folk ni sam kriv, v večini primerov. Samo če pa nalašč delaš s figo v žepu, se boš pa verjetno strinjal, da ni lepo. ... ker tega vidim veliko-preveč, pa še vedno smo zadnji na bajti in jih "poslušam" od investitorjev, kako je kdo kaj. Pa, da se razumemo, stranki vedno poskušam razložit na lep način, s stališča majstrov, ampak marsikdaj koga res težko zagovarjaš...
Pravim samo to, pa sem bil na ~100 objektih v zadnjih par letih, kolikor sem pač v poslu, da bi bil marsikater problem manj, če bi se majstri znali med sabo lepo menit in ne se brigati samo za lastno rit. Kar sem videl štromarjev, vedno vsem na uslugo, če je treba kak ekstra kabel, podaljšek kam, kdo rabi, jbg, mu pomagaš. Vodovodar mi je tut še vedno rekel, če sem mu bil v napoto, ali pa da je rabil karkoli, če je bla šansa da bo voda, vedno reče stopite mi stran... parketarji, pa sem bolj redko z njimi, so mi vedno povedali plan, kdaj se kje ne sme hodit, kako bo šel ipd... malar pa pride in ti gre z mačkom nad glavo, ne beu ne meu. Jhebe se njemu, kdo pa sem mu jst, da mi bo on rekel alah sam mal...