Iščem izvajalca za omete, kasneje še tlake.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Iščem izvajalca strojnih ometov, za cca. 120 kvadratov v mansardi. Kasneje lahko tudi za (strojni) estrih cca. 60 kvadratov.
Če ob normalnih človeških urah ne dvignete telefona ali ne pridete na objekt na ogled ali na delo ob dogovorjenem času, lepo prosim prišparajte mi živce, sebi pa psovke. Hvala.
Rabim čimprej, lahko se javite v to temo ali na ZS....

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Sem objavil tudi na PSS in se je kar nekaj ljudi javilo.
Tam sem omenil tudi, da je opcija tudi ročno in kaj imam od orodja in opreme (dvigalo).
Eden je bil danes na ogledu, v ponedeljek štartamo s špricem in fažami.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.144
6.959
113
pri taščici
Lepo, si zadovoljen z opravljenim? Si šel s kako letvijo za njimi?
Glede krize se pa strinjam
Če je to kriza, potem si želim da bi se dolgo trajala.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Nimam sicer nobenim vez, kontaktov, ker pridem "za" tem na objekt... ampak kar sem v zadnjem času videl izvedenih teh, preleminarnih del, parktično vsi dobro naredijo, križ se začne pri malariji... ravno zadnjič sem videl kako so "majstri" prekitali in prebelili lepe (ne nove, pač pa zelo lepe in praktično povsem ohranjene) vtičnice, ki so visele 10cm iz stene. Ker očitno niso dali v ponudbo zaščite. Al pa kdorkoli drug. Briga njih...
rolleyes-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.144
6.959
113
pri taščici
A čiščenje za seboj ni v ponudbi pri malarju. Če že zaščita ni. Ker naročnik je očitno poskrbel za odmik stikal od stene.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
Ne, štromar jih je potegnil ven v sklopu pregleda inštalacije in jih dobronamerno pustil "zunaj", ker je videl da pride malarija. Ali je dal kdo v ponudbo se nisem vtikal, te pa kot investitorja malar ne bo opozoril, da ej, če hočeš da ti ne uničim štekarjev reči nekomu da jih zaščiti. Team play... nope.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.144
6.959
113
pri taščici
Dobra malarska. Kaj pa vrata in okna, parket, perzijska preproga, sedežna v vrednosti novega avta? Tudi za to BK malarja?
Dajmo imena takih malarjev na tablo.

Jaz sicer belim sam, vendar....
Vem pa da priprava in pospravljanje lahko vzame več časa kot beljenje.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
in kaj boš dosegel da napišeš na tablo?

ne veš pa ne, kakšen je bil dogovor...

ni ravno fer, da napišeš da je en slabo naredil ne veš pa ozadja zgodbe...

vse se začne in konča pr dnarju

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
Pisal ne bom, ker nimam direktnih kontaktov, jih nisem niti hotel... v sloveniji je pac "kultura" da vsak zna vse. Vsak misli da bo "sam" postavil bajto tak, da bo mal enega, mal drugega majstra poklical. Vse lepo in prav, ampak t.i. Majstri bi se imho morali iti vsaj do toliko fair-play, da stranki povejo, ja, mi naredimo to, ti po dobi nekoga/poskrbi da bo to to in to pripravljeno. Malarji (kakor vidim) vecinoma ne delajo priprave, oziroma ce ze pripravo, ciscenja sigurno ne. Ampak ce nimas v ponudbi priprave, vsaj omeni cloveku ki ocitno ne pozna zadev, kaj je treba pripravit, ne pa en cez drugega, na koncu pa jokajo ko ga posljes nekam
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
odisej, sliko imaš krepko faljeno...

dejstvo je, da se tkole po forumih prebere marsikatero neumnost. veliko jih piše neke smešne cene gor pozabijo pa na detajle. potem pa pride mojster. pove ceno stranka pa se strinja "sej bom že pol sam pospravu itd" sam da je pocen sam cenej...

pol pa je kokr je...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
Je kakor je. Se strinjam. Imam tudi eno stranko, ki je priznal da ne bi smel tolko stiskat štromarja... (je blo predrago položit cevi in je rekel naj da kar v zid kable, zdej ko bi mel pa na fertig bajti dodaten kabel, se mu je pa sam nasmehnil...) Ne pravim, da si folk ni sam kriv, v večini primerov. Samo če pa nalašč delaš s figo v žepu, se boš pa verjetno strinjal, da ni lepo. ... ker tega vidim veliko-preveč, pa še vedno smo zadnji na bajti in jih "poslušam" od investitorjev, kako je kdo kaj. Pa, da se razumemo, stranki vedno poskušam razložit na lep način, s stališča majstrov, ampak marsikdaj koga res težko zagovarjaš...
tongue-1.gif

Pravim samo to, pa sem bil na ~100 objektih v zadnjih par letih, kolikor sem pač v poslu, da bi bil marsikater problem manj, če bi se majstri znali med sabo lepo menit in ne se brigati samo za lastno rit. Kar sem videl štromarjev, vedno vsem na uslugo, če je treba kak ekstra kabel, podaljšek kam, kdo rabi, jbg, mu pomagaš. Vodovodar mi je tut še vedno rekel, če sem mu bil v napoto, ali pa da je rabil karkoli, če je bla šansa da bo voda, vedno reče stopite mi stran... parketarji, pa sem bolj redko z njimi, so mi vedno povedali plan, kdaj se kje ne sme hodit, kako bo šel ipd... malar pa pride in ti gre z mačkom nad glavo, ne beu ne meu. Jhebe se njemu, kdo pa sem mu jst, da mi bo on rekel alah sam mal...
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
imaš seveda različne mojstre, a v večini primerov investitorji stiskajo težijo... potem je pa jok in stok. in je edino vodlilo - cena! tudi sam vem, da obstajajo hudi šalabajski. taki ki delajo s figo v žepu...

drugače pa malarji so itak posebni... velik jih je konkretno prepitih... (konc koncev kej velik zajebat s tismu mačkom nima kej)...