Išče se voznik sivega passata z reg. LJ DZ 834

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Če rekonstruiram zgodbico ...

- softija model skoraj zrine pod šlepar
- ustavita se par metrov naprej in model softija zmerja s komunistom zaradi rdečega avta
- softiju ni nič jasno in model zaamahne iz avta proti softiju
- softi ga vpraša, kaj mu je
- model mu misli jebat nekaj
- še ne izgovori do konca, kaj, softijeva roka že bum na gobec
- model mu hoče vrnit, bum, še ena
- softi gre proti svojem avtu, model skoči ven, vzame bejzbolko in teče za softijem
- ko je softi pripravljen, da modela do konca zabetonira, pridejo plavi in vse skupaj pomirijo

Sem prav razumel??
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
V kolikor je bila policiji posredovana reg. tablica se nimaš kaj bati.

Ga bojo že našli...če ne isti dan pa čez par dni (bojo šli kar na dom pogledat kako je stanje tega avtomobila..in če je bil udarjen se tega ne da skriti...tudi če bo popravil isti dan).. Tako da..brez pretirane naglice in nejevolje.

Pr' nas je imel foter podoben problem, ko so stali na križišču pa je mimo pripeljal pribitek, ter podrajsal fotra. KO se je prikotalil ven in videl da se mu slabo piše, je enostavno vsedel nazaj v avto in odpeljal. Foter je zapisal tablico, poklical policijo in to je bilo to. Kako točno se je odvijalo ne vem., Vem le da je dal avto popravit na koncu pa je krila škodo njegova (pribitkova) zavarovalnica...pa mu ga ni bilo treba nič loviti naokoli. Zavarovalnica, ko dobi policijski zapisnik ne bo komplicirala s povračilom škode.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Tako sem si jaz v mojem primeru zapisal tablice, samo kaj ko niso bile prave oz. so bile ukradene, pa je še starejši voznik vozil...zdaj vem kako in kaj, ko pride do tega
smile-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Mojega soseda je eden tako zadel...pa da se grejo zmenit in da se umaknejo s ceste...in dobro da je sosed malo zamudil in ti vidi tipa kako mu hoče pobegnit...je vzel fotoaparat in hops eno sliko...poklical policaje,pokazal sliko in so ga dobili...pa še kazen za pobeg je plačal.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
V tujini se palicaji potrudijo do te mere, da vzamejo tudi sledi barve in podobne malenkosti, ki bi dokazovale krivca, recimo blagovno znamko avtomobila in podobno. Pri nas pa nič.

To seveda ne drži. Litijski policisti so prišli pogledat kraj "nesreče", ko je soseda slabo ocenila ovinek in podrajsala moj avto. Seveda priznala ni nič. Izmerili, preverili barvo in zaključili, da je res njen avto zmotil moj parkiran avto.
smile-1.gif
Je pa res, da brez očividcev ne morem nič. So se vsaj pogovorili z njo in se je morda malo zamislila.

Pri nesrečah z večjo škodo sem prepričan, da storijo enako.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
V kolikor je bila policiji posredovana reg. tablica se nimaš kaj bati.

Ga bojo že našli...če ne isti dan pa čez par dni (bojo šli kar na dom pogledat kako je stanje tega avtomobila..in če je bil udarjen se tega ne da skriti...tudi če bo popravil isti dan).. Tako da..brez pretirane naglice in nejevolje.

Jaz sem imel tak primer tak primer par mesecev nazaj. Ker ga ni bilo doma (500m od kraja trka) pol ure po nesreči (izjava žene), je šla patrulja nazaj. Ker je bilo to v petek sem klical na PP v petek kako je z zadevo in so mi rekli, da je bila patrulja tam in ga ni našla, verjetno bodo šli še kaj pogledat ta teden, če ne, pa potem naslednji. Na moje presenečeno vprašanje kaj se zgodi, če vmes tip popravi svoj kombi in vse zanika, sem dobil v odgovor en neodločen "hja, možno je...".

Tip je pustil tam tablico, jaz pa sem vmes zaradi reklam na kombiju, že zguglal vse njegove podatke, zato so mi na PP predlagali naj se grem sam zmenit z njim, če hočem, da se stvari hitreje odvijejo...
tongue-1.gif

Enivej, na srečo se je tip sam prišel prijavit na PP naslednji dan (ko je šel alkohol že ven, predvidevam...), tako da se je uredilo, ostaja pa prekleto grenak priokus...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.312
7.318
113
glej on je lahko bil doma pa je zena rekla da ga ni. In kaj naj zdaj? On 10 dni zdi doma, policija za to nima dokaza... Ni vse tako preprosto kot se zdi

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Saj to - povedati hočem, da se lahko vsakdo izmaže, če se le želi. Na misel mi pade kakšen "hiter" nalog za privedbo na policijo za razjasnitev okoliščin...

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
Citat:
Uporabnik Klemen_Savli pravi:
... policisti niso kaj dosti angažirani. Včeraj celo niso mogli preveriti registrske, ker jim informacijski sistem ni deloval....

A to se jim še vedno dogaja? Mogoče pa morajo najprej v miru preverit, če ni slučajno njihov
10.gif

Sam sem imel tak primer pred dobrim desetletjem.
Kljub očividcem jo je model odnesel brez kazni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.312
7.318
113
So ljudje v sloveniji, ki lahko legalno krsijopredpise in ne bodo kaznovani. Ampak bo to urejeno tako, dati tega ne bos vedel ion opazil. Ostalo so pac dejanja ki so pristranska.