Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samo v vednost prav je kardamoM in ne kardamon. Sem skoraj 100%, da ga imajo v Maxiju. Verjetno tudi v kakšni drugi trgovini. Eden od proizvajalcev je Evergreen. http://www.evergreen.si/index-1.htm
Morda jih lahko pokličeš, pa ti ga pošljejo po pošti. Sigrurno pa ti bodo znali povedati v katere trgovine ga dobavljajo.
Svetujem ti, da ga kupiš v strokih in ne mletega. Stroke potem odpreš, postrgaš ven semena in jih zmelješ v možnarju. Mlet kardamom namreč izredno hitro izgubi aromo.
Dobro leto nazaj sem ga dobila med Evergreenovimi začimbami, mislim, da v Leclercu. Je pa mleti, v vrečki in še vedno diši ter me spominja na kavo v Jordaniji....
Pri nas ga imajo v SPAR-u, ampak kupuje ga nihče. Zadnjič sem pa iskala dol v MAXI-ju ene sojine vaflje in sem mimogrede opazila tudi kardamom, tako da... Go for it.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.