Išče se dizelska konzerva

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Kdo mi najde koliko toliko ok avto (da se ga registrirati!), lahko je star 20let, edini pogoji so:
- velikost ~ toyote starlet / clio / fiesta..
- da je japonske znamke
- da je dizel in BREZ turbine
- do 500eur max
- dodaten plus so uporabne gume na njem..
grin1.gif

Pač gajba.. Toliko da se premika.

Nazadnje urejeno:

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Japanac mora bit.. vsaj občutek je boljši (da bo dalj časa šel) !
smile-1.gif
Kakšen daihatsu charade ali pa kaj..

Aja, pa če je cena okrog 100 eur je zaželjeno , da je prazen rezervoar.. se lahko še cena malo izpodbije za kakšnih 30eur lol haha

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
Dizelski japonec v segmentu "mini" za 500 EUR? Se hecaš?
evil.gif

Japonci so dizle poguntal 10 let nazaj in taka vozila imajo svojo ceno. Dizel brez turbine je čisto nemška ideja kako avto naredit za traktor, tako da avti za 500 EUR obstajajo samo pri njih (sicer so golfi II D dražji
evil.gif
)!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Nerealni, ampak če se ti ne da dopovedat na lep način...

Majhni stari Japonci z atmosferskimi dizel mašinami praktično ne obstajajo. Najdeš terence, kombije ali večje (kombi)limuzine. Slednji bi bili lahko pogojno uporabni, ker so bili včasih avtomobili precj manjši. Ampak jih je sila malo, za tvojo želeno ceno boš verjetno moral pogledat malo širše. Npr. tule.

Če me spomin ne vara, je Starlet sicer obstajal v dizel verziji ampak verjetno imaš večjo možnost, da zadaneš na lotu
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
36.962
10.519
113
Kolega ima dobrega AX-a z malo kilometri, ampak je za zamenjat termostat, a avta ni več registriral, tako da tole se kupi in vozi, poraba minimalna...rdeče barve.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Nerealni, ampak če se ti ne da dopovedat na lep način...

Majhni stari Japonci z atmosferskimi dizel mašinami praktično ne obstajajo. Najdeš terence, kombije ali večje (kombi)limuzine. Slednji bi bili lahko pogojno uporabni, ker so bili včasih avtomobili precj manjši. Ampak jih je sila malo, za tvojo želeno ceno boš verjetno moral pogledat malo širše. Npr. tule.

Če me spomin ne vara, je Starlet sicer obstajal v dizel verziji ampak verjetno imaš večjo možnost, da zadaneš na lotu
wink-1.gif

Hehe, ok. Je res malo, kako bi rekel.. težje najti kaj takega kot sem opisal, vendar bi bilo nerealno, da bi k pogojem dodal še barvo, prevožene km pa še kaj
grin1.gif

Drugače pa razmišljam kaj bi sploh s takim avtom počel..
hysterical-1.gif
Verjetno bi ga podaril komu, ki je brez avtomobila pa da se fura do pošte pa na kakšno njivo.. onegavit v koruzo.. Ampak tukaj je spet pogoj.. Če še dela naklon sedežev..

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Sodelavc ma toyoto corolo limuzino staro lih tm 20 let, samo je bencinar. Dela k šus, dobre gume, mal boga na blatniku, ma pa ful mal kilometrov glede na letnik. Če te zanima ZS.