Hvala za vse žaljivke. Verjetno si prepričan, da so bile potrebne. Imaš podoben odnos do vseh ljudi, ki kakšno stvar pohvalijo? Mi prosim lahko utemeljiš (tudi z žaljivkami, če drugače ne znaš), zakaj sem napisal enega najbolj neinteligentnih, zabitih, zablojenih, self-pwn...(vstavi poljubno število primernih presežnikov)... sporočil, kar si jih kadarkoli prebral na Alter.si.? Ker sem napisal svojo izkušnjo? Treniram vrsto let in verjetno vem kako se moje telo obnaša med treningom. Nikjer nisem govoril o presežkih, niti o tem, da sem dobil super moči, ali da lahko stojim na trepalnicah, ali (vstavi poljubno). Napisal sem le, da je moje ravnotežje ob uporabi nečesa opazno boljše. To je vse.
Napisal sem tudi, da ne vem čemu prerekanje, če lahko dejansko nekaj naročiš in vrneš, če smatraš, da ti ne ustreza.
Zaradi mene nadaljuj z žaljvkami, če ti je drago, vendar z njimi mi žal nisi kontra argumentiral dejstva, da zadeva, ki jo uporabljam deluje. Dvomim, da je človeku tvojega kova, tvoje izobrazbe.., to težko razumeti.