A harrowing image taken after the Saudi-led bombing of a wedding party in Yemen last Sunday showed a young boy clinging to his dead father’s body. But it’s a safe bet he won’t become the face of the war in the mainstream media.
Photos and footage were taken after the bombing, which happened in a remote village in the northwestern province of Hajjah. Appearing to be aged seven or eight, the boy tightly grasps the body of a man, grabbing his shirt and repeating “no, no, no” as rescuers try to take him away. People on the ground told Ruptly the boy insisted his killed father was just sleeping, and would soon wake up and take him to their home village not far from the one that was bombed.
Imam občutek da se ti niti sanja ne, kakšen je Iran v resnici.razčetverili bi jo... seveda je je iran naprednejši saj njihovi molijo samo 3x na dan saudijci pa 5x na dan... zato so pa tako skregani
Pravzaprav so Saudijci vahabiti.Kregajo se zato, ker so eni suniti drugi pa šiiti.
Pravzaprav so vahabiti suniti. Ortodoksni.Pravzaprav so Saudijci vahabiti.
vem, saj zato sem poudarila.Pravzaprav so vahabiti suniti. Ortodoksni.
ampak veš to da go iranci gredo na nogometno tekmo in se moški držijo za roke ne pomeni da so cvajtakterji... vsaj meni so tako raložili... lahko pa da se motimKdor je potoval po Iranu, je imel priliko spoznati tudi homoseksualce. Ni jim lahko, ampak po pisanju nekatere forumske populacije tukaj, jim ni lahko niti v Sloveniji. In potem se razni Vojeti in ostali številčniki zmerjajoč jih hkrati zgražajo nad Iranom
hehe, vem. Ampak v Iranu to niti ni tako pogosto.ampak veš to da go iranci gredo na nogometno tekmo in se moški držijo za roke ne pomeni da so cvajtakterji... vsaj meni so tako raložili... lahko pa da se motim
po islamu ne smeš it spat, če je tvoj sosed lačen, nima veze katere vere, nacije je, sosed.
o jebala te jagababa.
vir je musliman, ki ga vem.
a moram sedaj googlat?