Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Sem pa mislil, da bo ta File kaj več svobode vnesel v sistem. Pa vidim, da si vezan na oblačke. Pa še obupen search ima. Vsaj v Gdrive mi nič ne najde. Mogoče je pa bug.
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
Auto brightnessa ni več???
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Blagor Applu da je to odstranil. A Apple je prvi po 10ih letih ki je ugotovil da ta Auto brigtness res ne deluje vedno tako kot bi moral???? Vprašam kajti nisem še imel telefona v roki kjer bi to res delovalo tako kot treba...
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Blagor Applu da je to odstranil. A Apple je prvi po 10ih letih ki je ugotovil da ta Auto brigtness res ne deluje vedno tako kot bi moral???? Vprašam kajti nisem še imel telefona v roki kjer bi to res delovalo tako kot treba...
ej,ej,ej, do sedaj je to na japki delovalo tako kot mora, brez problema, vsaj meni...
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Ki?
zaka pa te ne poveš?
Settings>General>Accessibility>Display Accommodations
Ne vem kakšne telefone si imel v rokah, ampak od Xperie Ray, 2011, nisem imel/imam problemov z Auto Brightnes > Xpeira Ray/Xperia Z2/Nexus 6P/Note 7/Huawei Mate 8/ Note8.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi: